adegan-adegan taiko rumah lelong

Alhamdulillah... syukur semalam Kursus Taiko Rumah Lelong Dalam Masa 1 Hari telah berjaya dijalankan
tanda sebarang masalah, semuanya berjalan lancar

bilik seminar semalam memang hangat
macamana hangatnya Mega Auction CIMB!

a pictuer worth thousand words kan..
so mari layan gambar-gambar ini
bunga raya adalah nama bunga kebangsaan kita.


dewan sudah bersedia. saya selalunya orang paling awal sampai ada orang mahu lawan?

afrezal kata siti farazila nyanyi lagu ramlah ram, kau kunci cintaku di dalam rumah lelongmu

lelong lelong!

saya tak hafal lirik, kata hishamudin

"ko rasa aku leh lawan tak suara hisamudin tadi:", tanya fhati kepada mazli.

"boleh tahan juga lah persembahan hisamuddin ni", kata ain dalam hati

"rasa kumpulan kita ada harapan lah untuk menang", kata omar kepada rafiszah.  "saya yakin!" kata rafiszah pula.

lirik banyak silap ni, kata ketua juri.
Alamak, rugilah markah, kata hisamudin

saya tujukan lagu Mr Simple dari Super Junior kepada rakan-rakan kumpulan saya, kata asyraff

Nyanyi betul-betul tau asyraff, pesan wan

persembahan cool dari en rahzif

yeah yeah.. masa utk ku menunjukkan bakat!

markah juri belum campur undian sms


anda semua menunjukkan showmanship yang baik. tingkatkan prestasi, kata pengkritik tetap, haruki.
Fara melopong mendengar

juri dan pengkritik di kerusi juri

tekun..

hisamudin: untung ke rumah ni?
rafiszah: sure untung ni.. kita beli je bang..

hisamuddin: hm.. untung ke tak ye.. dilema...
dr hidayat: apa soalan lagi nak tanya peguam ni eh?


Maaf, kami hanya menjawab soalan berkaitan rumah lelong sahaja. jangan tanya pencuci muka atau salun kecantikan mana yang kami pergi yang menyebabkan kami kekal cantik dan wajah bersinar-sinar ini. kata puan rahayu dan disokong oleh puan nurul.



ramli: orang sebelah tu bincang apa?

en rahzif, puan fazillah dan puan raja noraisyah

yeayyy.. kami menang!!

dan sepertimana yang saya umumkan kelmarin
saya tujukan kursus ini kepada rakan blogger saya yang juga introducer domain neocyber saya
orangnya ialah arlina razak.

terima kasih datang :)
sangat gembira dapat berjumpa semalam


err.. teknik pencahayaan yang kurang baik menyebabkan saya nampak kurang tinggi pulak.

Founders of Property N Co, proud of you gals! 



hmm.. ni pulak akibat kesan khas yang made in china menyebabkan saya nampak lebar.

Semua peserta Taiko Rumah Lelong Dalam Masa 1 Hari.
anda memang best habis!


Share:

19 ulasan:

ctfarazila berkata...

tang peguam tu memang kenala... hahahha

rohaniah noor berkata...

haaaa.. kannnn!!

abang ensem berkata...

Ramainya aweksssss...

rohaniah noor berkata...

ae, ya mmg ramai. rugilah ae tak datang ngorat. tapi ada beberapa org yg datang dgn suami masing-masing. haa.. yg tu bahaya...

Derok berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Derok berkata...

awek apekebendenye..sume bini org..haha
tapi memang kursus ni bagus dan banyak juga input telah saya dapat mengenai rumah lelong..
tq utk hadiah buku tu..suke sgt! (^_^)

rohaniah noor berkata...

haaaa. nampak nya derok lebih bihak mengenal pasti mana awek mana dah tak available.
AE kena belajar dari derok ni.. hehehehe

tenkiu derok. awak amik buku yg mana?

Afrezal Karim aka Rezdrake berkata...

hahaha.. ayat2 terbaik.. apa pun congrats dalam menjayakan seminar Taiko rumah lelong. Thumbs up... !!!

rohaniah noor berkata...

heee.. tenkiu afreezal.
:)

Omar Gold Realty berkata...

mmg keciwa yer xmenang smlm...xdpt hadiah buku

rohaniah noor berkata...

heeee.. nampaknya kedai buku berkenan dgn duit awak la, omar.. heeeee

sitiezahim berkata...

ada bakat melawak la...hahahaha...nampak sangat u tgh eppi :P
btw teknik pencahayaan takde kaitan ngan ketinggian ek...:P hahahaha

Derok berkata...

@ Rohaniah Noor : wellll..laki normal la katekan..hahaha
sy ambil buku Azizi Ali & Shamsudin Kadir..huhu

Omar Gold Realty berkata...

pasni kalo ada seminar, kene tulis siap2 buku apa yg jadi hadiah.....then bole access roi +ve tak utk hadir...

rohaniah noor berkata...

sitie, heee.. hepi sebab dah legaaaa hehehe
eh takde kaitan ke teknik pencahayaan tu dgn ketinggian? oh.. kalau mcmtu mungkin sebab shutter speed la kot kan..

derok, woww.. hebat dpt 2 buku sekaligus. tahniah tahniah

omar, aik.. roi seminar based on hadiah buku ke? kekekeke

shamdin ... berkata...

Omar , takde rezeki nak menang . kita cuba bila ade kursus subsale plak..

rohaniah noor berkata...

ye betul tu shamdin. insya allah rezeki ada lain kali :)

arlina razak berkata...

memang best! kesan daripada kursus ni, tak sabar nak masuk dewan lelongan. dan tak sabar nak memiliki satu hasil lelongan!

thumbs up girls!

rohaniah noor berkata...

arlina, terima kasih!
wahh.. semoga berjaya dalam dewan lelongan nanti. keep up the momentum ya!
:)

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog