siapa nak untung rm178?

saper nak untung duit?
angkat tangannn

saper nak untung duit rm178?
angkat tangannn

saper nak pergi kursus satu hari, ilmu boleh guna untuk untung puluh-puluh atau ratus-ratus ribu
tapi cuma bayar rm50?
angkat tangannnn

kalau nak, hari ni hari terakhir untuk contest biasiswa kursus
bayaran Kursus Taiko Rumah Lelong Dalam Masa Satu Hari pada promosi early bird sebelumn 18 mac adalah rm228
tapi kalau masuk contest ni dan menang, cuma perlu bayar rm50 je

modul yang sama
penceramah yang hebat yang sama
kit hartanah yang sama
makan tengahari pun sama

tapi peserta lain bayar RM 228, anda bayar RM 50 je
tak mauu??

hari ini last
saya lanjutkan hingga jam 12.00 tgh malam ini

3 langkah mudah
1) Klik like pada status ini 
2) klik butang Share kat bawah status tu
3) Dekat status share anda tu, tuliskan ayat "saya nak menang biasiswa Kursus Taiko Hartanah Dalam Masa 1 Hari. Saya nak sangat pergi kursus ni sebab....... "

screenshot cara menyertai contest

Cepat-cepat....
5 tempat peserta VIP pemenang biasiswa...

tik tok tik tok....
4