Taman Peramu Sejahtera, Pekan dengan downpayment RM500 sahaja

Di KL, kalau ada bajet nak beli rumah dalam RM300,000, jangan berangan nak dapat rumah atas tanah.
Mereka hanya dapat rumah atas awan je.
Rumah apartment.

Tapi orang Pekan atau Kuantan bertuah.
dengan harga RM239,000++ pun boleh dapat satu rumah teres unit tengah.



 Ni ada satu projek baru ni.
Taman Peramu Sejahtera.

Lokasi bagus, 2 km je dengan Universiti Automotif DRB- Hicom.
Betul-betul sebelah Deftech.
6 km ke bandar Pekan.
19km ke Universiti Malaysia Pahang.



Ada 2 type
Type A: saiz tanah 25 x 62
Type B: saiz tanah 26 x 62

Ada 4 bilik dan 2 bilik air
Kemudian ada ruangan khas untuk menjemur pakaian dan ruang tambahan.
Unit pun tak banyak. Cuma 30 unit sahaja.
Kawasan ni pula kawasan kejiranan Melayu.
Ia tanah leasehold rezab melayu.





Booking hanya RM500 sahaja
Rebet 10% jadi tak perlu bayar downpayment dah, kecuali duit booking tu sahaja.

Free legal fee SPA
Free legal fee loan.


Berminat dengan projek ni?
Boleh call saya Rohaniah 0123547636

***


Jadi projek ini sangat sesuai kepada:

- mereka yang mahu memiliki rumah yang cantik tapi tak ada cash yang banyak sebagai downpayment. Hanya RM500 boleh beli rumah. Modal yang lebih murah dari harga handphone anda.

- Anak Pahang yang mahu membeli rumah untuk pelaburan. Kerana lokasi berhampiran dengan Universiti Automotif DRB-Hicom dan kawasan industri berhampiran, jadi potensi sewa kepada staff dan pelajar di situ sangat besar.

- Kakitangan dari Universiti dan syarikat yang berhampiran. Senang berulang-alik pergi kerja setiap hari.

- Orang Melayu yang suka tinggal di kawasan kejiranan Melayu

Berminat dengan projek ni?
Boleh call saya Rohaniah 0123547636

atau whatsapp saya
http://www.wassap.my/60123547636




Share:

Tiada ulasan:

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog