Inspiria, cuma RM300K di KL

Nak cari rumah di KL tapi tak nak rumah lama?
Haaa.. ni ada rumah baru di KL


Projek rumah mampu milik RUMAWIP di Gombak, KL.
Hanya  bersebelahan dengan Setapak.

Familiar tak dengan pasar gombak? Haaa kat situ lah.
Tepi jalan besar dari Bulatan Pahang ke Gombak kan.
Cuma 5 km ke Hospital Kuala Lumpur
10 km ke KLCC
dan 3 km ke Setapak Central



Nak ke LRT Wangsa Maju pula cuma 4 km
Jadi tak jauh la kalau tak nak drive.




Saiz rumah 815 sqft
ada 3 bilik 2 bilik air

Harga ada RM298K dan RM300K
Yang RM298K tu limited unit.. tak banyak.
The rest RM300K, sama harga tingkat 7 ke atas.
Tak macam projek biasa yang kalau lagi tinggi, harga lagi mahal kan.

Projek ni atas tanah leasehold.
Kuota 50-50 untuk bumi dan non bumi
Maknanya potensi untuk sewa lebih bagus sebab ada potensi tenant bumi dan non bumi
Kalau nak jual pun tak terhad kepada Melayu je.





Kami sedang buka pendaftaran untuk projek ni.
Jika berminat nak tahu lebih, boleh isi nama dan alamat di borang pendaftaran ni ya
Klik DI SINI untuk borang pendaftaran.

Nanti kami call dan kita set appointment untuk tengok showroom.
yahhh!




Share:

Tiada ulasan:

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog