B11 Parkland: Penyewa suka rumah dekat stesen MRT

Bila rumah dekat dengan LRT atau MRT, penyewa suka.
Sebab senang nak pergi tempat kerja.
Apatah lagi kalau rumah tu memang ada jambatan yang cuma beberapa langkah ke stesen MRT.

Haaaa...

Ni ada satu kondo baru yang nanti ada jambatan ke stesen MRT Batu 11.
Freehold pulak tu.
Namanya B11 Parkland



Ada dua type.
704 sqft dengan 2 bilik dan 2 bilik air
875 sqft dengan 3 bilik dan 2 bilik air.

Harga bermula dengan RM380k untuk unit 2 bilik.

Yang bestnya, projek ni sebelah stesen MRT je.
Sekarang kat stesen MRT Batu 11 atau juga dipanggil sebagai MRT Balakong tu, memang ada jambatan untuk melintas jalan.
Jadi nanti pemaju akan sambung jambatan tu dalam 300 meter, terus ke projek tu.

ada bridge ke Stesen MRT


Stesen MRT Batu 11

Tempat saya berdiri dan snap gambar ni lah pemaju akan sambung bridge ni


Jadi bayangkan  betapa mudahnya nak sewa rumah ni nanti.
Ini bukan soal berapa jauh ke stesen MRT lagi dah..
Tapi ni soal merangkak pun boleh sampai stesen MRT.


Buat masa ni, kat lokasi tu ada kilang.
Tapi tanah tu dah dijual kepada pemaju, jadi nanti kilang tu akan dirobohkan untuk membina projek ni,




Ada 10% rebate
Free SPA, free legal fee untuk panel bank.

Low downpayment
Booking rm5k dan tu je.
Jadi tak perlu bayar 10% macam rumah subsale atau lelong.
Sesuai untuk pembeli rumah yang tak ada deposit sampai RM38,000 untuk beli rumah berharga RM380K ni.



Berminat?

Boleh call saya 0123547636
atau whatsapp saya http:/www.wassap.my/60123547636

Nanti saya bawa anda tengok show unit dan lawat tapak.
Tengok berapa dekat tapak dengan MRT tu sendiri.

Jangan lupa whatsapp saya ya
http:/www.wassap.my/60123547636

Share:

Tiada ulasan:

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog