Buku-buku hot dihantar ke rumah anda

bakal jutawan hartanah...
jika ada rm50,000, mereka beli kedai
jika ada rm5,000 mereka beli rumah
jika cuma ada rm50, mereka beli buku.

#rohaniahnoorquote

Ahaa... sebenarnya saya nak beritahu, pelaburan yang paling penting , sangat berguna tetapi murah adalah pelaburan pada diri sendiri.
Laburkan duit yang sedikit untuk membeli buku-buku yang dapat memberi kita imu dan perkongsian pengalaman.

Haa... ni kat sini ada banyak buku-buku kot yang korang boleh order.

Yang ni buku-buku terbitan Kasi Terbit, syarikat penerbitan kami la ni.
Ada buku hartanah, ada buku travelog dan ada buku perubatan.


1. Beli Rumah Kababoom! - oleh Rohaniah Noor
yang ni dah tinggal 2 je. lepas tu sold out
2. Penyewa Hantu Tuan Rumah Buaya - oleh Rohaniah Noor
3. Krabi Pergi Naik Bas Balik Naik Tren - oleh Normi NAS
4. Seoul dengan RM1400 Je? oleh Normi NAS
6. Backpack Pusing Jerman oleh Normi NAS
7. Ummi Oncall Lagi oleh Dr Nurul Khairiyah
8. Backpack Bonceng Motor Medan - Parapat _ Berastagi oleh Normi NAS

Backpack Bonceng  Motor ni buku baru.
Insya Allah minggu depan kita buat pelancaran buku ni.
Sempena pra-pelancaran, harga pun special. Cuma RM18 sahaja.
Lepas ni harga balik ke harga asal, RM25.



Selain dari  tu kita ada juga buat jualan buku-buku hartanah yang kawan-kawan lain tulis.




1. Caveat Rumah Lelong - oleh Shafie Bustan
2. Pendekar Keyboard - oleh Khairul Ezuwan (KEY)
3. Nota Cukai oleh Rezduan Bakar
4. 99 #Tips Hartanah Mudah oleh Dr Azizul Azli
5. Q&A Rumah Pertama oleh Dr Azizul Azli
6. Mudahnya Beli Rumah oleh Dr Azizul Azli
7. Wang Ada di Mana oleh Dr Azizul Azli
8. Rahsia Beli Rumah Kos Rendah oleh Dr Azizul Azli
9. Makan Gaji oleh Dr Azizon Othman
10. Bersara Penuh Gaya oleh Dr Azizon Othman
11. BLT Property Investment (Banking, Law, Taxation) - oleh Chris Tan, Miichael Yeoh dan Richard Oon
12. Hobi Hartanah oleh Ir Razak
13. Cinta Rumah Subsale - oleh Shafie Bustan
14. Nota Hartanah oleh Meor Zaidee





 Untuk buku-buku travelog juga, kita ada buku-buku dari kawan penulis lain.

1. Kembara Afghanistan oleh Siti Noridah ET
2. Namaste India oleh Siti Noridah ET
3. Travelog Mr Traveller 2 oleh Meor Farid Asyradi
4. Travelog HJ  oleh Meor Farid Asyradi
5. Merentas Amerika oleh Badrul Hisham
6. Langtang Nepal oleh Mhilmi Osman
7. Camperva Trip dari Christchurch ke Queensland
8. Melbourne dan Sydney dalam 10 hari

Buku-buku ni semua boleh dibeli dengan menghantar whatsapp ke saya 0123547636 atau staff kami Dell 0122536918

Dapatkan dan baca sekarang ya


Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog