Wanita ini buat siri video makeover rumah sewa. Ini episod pertama.

Saya ada satu rumah sewa yang saya nak sewakan semula.
Rumah tu sekarang ni biasalah... cat buruk.. sinki buruk.
kemudian rumah tu kosong.

Normi NAS kata, jom kita videokan proses make over rumah tu.
Boleh lah jadi perkongsian pengalaman kepada kawan-kawan lain.

Saya fikir, ok juga kan...
Kita buat satu siri rancangan online.
Sendiri shoot, sendiri edit, sendiri publish kat internet.
ehehehe....

Jadi, jemput kawan-kawan tengok episod pertama ni ya.
Klik je Play dan kalau suka,  kongsikan ke kawan-kawan lain.
Baru saya ada semangat nak buat episod 2 kalau dapat feedback bagus.

ehehehe....

 
Share:

Tiada ulasan:

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Highlight

Pengeluaran RM500 KWSP sempena serangan Covid 19. Apa kesannya?

Masih lagi dalam Arahan Kawalan Pergerakan. Semalam Perdana Menteri kita membuat pengumuman, rakyat Malaysia boleh keluarkan wang dari aka...

Popular Posts

Translate Blog

Blog Archive

Arkib Blog