Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Massage free.. beli rumah boleh dapat kereta free

10 Mac 2017

Kalau time letih-letih pulun kerja ni, syok juga kan kalau ada orang boleh urut-urut bahu.
Lega betul rasanya.

Nak lagi best kalau free.
Massage free
Makan free..
Sambil dengan muzik pulak.
Fuh.. heaven.

ahaaaa....
esok impian kita ni akan jadi kenyataan.

Semalam saya berbual dengan orang besar Setia Haruman.
Dia bagitau saya... esok kat CBD3, Setia Haruman ada buat sambutan Hari Wanita.
Ada live band, Sajer Buskers, makan free dan paling syok ada massage free..
pergh....

Semalam saya baru tahu ni.. tu yang kongsi kat sini.



Setia Haruman bagitau, sekarang diorang ada buat cabutan bertuah.
Siapa beli rumah, dapat ticket cabutan bertuah. Boleh menang kereta Honda Civic dan Proton Persona.
Woww.. beli rumah boleh dapat kereta free
Mana tau ada luck kan...

Kot tak ada super power luck, dapat hadiah TV flat screen atau iPhone pun cool apa kan...
Dasattt..



Apa-apa pun esok ya... bawak ahli keluarga ke Cyberjaya
Bandar tak ada traffic jem, ada CCTV merata tempat dan sangat lifestyle.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ada komen atau pendapat? mari kongsikan...

Calculator

the blogger

Foto saya

she is a property blogger, a property investor and a property investment coach. She got a degree in IT from UTP and degree of legal studies from UiTM. Her aims are to be a self-made millionaire, open her own legal firm, achieve financial freedom, help those abused or unfortunate women and child and to love all creatures in this world, especially cute cats and greeny turtles.

Credits

The photo in the banner is provided by FreeDigitalPhotos.net

Copyright

Copyright © Propertywaltz.com. All rights reserved

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP