Massage free.. beli rumah boleh dapat kereta free

Kalau time letih-letih pulun kerja ni, syok juga kan kalau ada orang boleh urut-urut bahu.
Lega betul rasanya.

Nak lagi best kalau free.
Massage free
Makan free..
Sambil dengan muzik pulak.
Fuh.. heaven.

ahaaaa....
esok impian kita ni akan jadi kenyataan.

Semalam saya berbual dengan orang besar Setia Haruman.
Dia bagitau saya... esok kat CBD3, Setia Haruman ada buat sambutan Hari Wanita.
Ada live band, Sajer Buskers, makan free dan paling syok ada massage free..
pergh....

Semalam saya baru tahu ni.. tu yang kongsi kat sini.



Setia Haruman bagitau, sekarang diorang ada buat cabutan bertuah.
Siapa beli rumah, dapat ticket cabutan bertuah. Boleh menang kereta Honda Civic dan Proton Persona.
Woww.. beli rumah boleh dapat kereta free
Mana tau ada luck kan...

Kot tak ada super power luck, dapat hadiah TV flat screen atau iPhone pun cool apa kan...
Dasattt..



Apa-apa pun esok ya... bawak ahli keluarga ke Cyberjaya
Bandar tak ada traffic jem, ada CCTV merata tempat dan sangat lifestyle.
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog