Jom Cari Rumah Summit USJ. Talk Percuma sebelum lari 21km

Sabtu Ahad depan ada property talk percuma lagi weh...

Kalau sebelum ni saya dan kawan-kawan speaker naik ke utara di Seberang Prai, dan kemudian turun ke selatan di JB
Tapi kali ni kita rilek-rilek di Lembah Klang sahaja.
Untuk orang Kay El dan kawasan yang sewaktu dengannya kan..

Jom Cari Rumah, expo property yang dipakejkan sekali dengan ilmu percuma untuk bijak beli rumah kali ni datang ke Summit USJ.
Tarikhnya 11 - 13 November 2016
Masa 10 pagi - 10 malam tapi untuk talk, ia bermula dari jam 12 tengah hari - 5.30 petang.
Masuk PERCUMA kepada semua.

Kali ni ada ramai speaker yang tak ada di Seberang Prai dan JB, ada di Summit.
tu yang specialnya...
Jadi, kalau dah datang di Seberang Prai atau JB, kena la datang lagi di Summit sebab speakernya berbeza.

Tapi muka saya ada kat semua event.. hahaha.. harap jangan jemu ya.


Untuk jadual penuh event ni, boleh lihat pada jadual di bawah




Haaa... kalau tengok gambar di atas, ada banyak aktiviti untuk kanak-kanak tau..
Ada persembahan badut, pertandingan mewarna dan juga ada gula kapas percuma tau.
Jadi untuk ibu bapa yang bawak anak, sementara mak ayahnya mendengar sesi perkongsian ilmu dan riki-riki property baru yang ada, anak-anak boleh bergumbira juga.

Insya Allah, kalau rujuk pada jadual ni, sesi saya hari Sabtu jam 1 tengah hari.
Lepas tu kita buat pelancaran buku terbaru saya, Penyewa Hantu Tuan Rumah Buaya.

 
Habis sesi saya, saya kena balik awal sikit.
Sebab malam tu ada larian 21km di Putrajaya.

Yeahh..

Jadi jumpa di sana yaaaa
Masuk Percuma.
0