Aspire Residence - rumah harga cun di Cyberjaya

Nampaknya akhir-akhir ini makin bertambah pemaju membangunkan rumah dengan harga yang lebih mampu untuk dimiliki.

Ini satu perkembangan yang bagus.

Tapi ada satu pemaju yang dari dulu memang konsisten membantu rakyat dalam pemilikan rumah.
Siapa lagi kalau bukan SPNB.

Macam-macam skim dan projek perumahan yang mereka bina dengan harga yang jauh lebih murah dari projek biasa. Lokasi pun pelbagai.
Ada di Shah Alam, Sungai Buloh, Sentul dan beberapa lokasi lagi.


Terbaru, projek rumah mampu milik di Cyberjaya.
Aspire Residence.
Apartment 900 sqft, 3 bilik 2 bilik air dengan harga dalam RM300K++ sahaja

weii... harga property baru di Cyberjaya dah lebih RM700++ persqft
Tapi harga projek baru ni masih dalam range RM450k++ persqft
memang murah tu.

Bukan itu sahaja
Ada diskaun lagi
Rebet 10% ada
Diskaun bumi 7% ada
Rumah siap gril pintu masuk, kabinet dapur dengan hob dan hood, lampu dan kipas dan 1 aircond
Parking lot ada 2, sebelah menyebelah
Lepas tu.. nak lagi cun, developer bagi free maintenance fee selama setahun
Woww wooo

Tak payah bayar legal fee untuk perjanjian jual beli dan perjanjian pinjaman.
Itu percuma, ditanggung oleh pemaju

Dasattt

Nak buat ia lagi gempak, akan ada dua sesi property talk PERCUMA pada 27 Ogos ini. Sabtu.
Lokasi di Sales Office dan Gallery mereka di Cyberjaya
Akan ada perkongsian oleh Ahyat Ishak dan Aziz Ahmad.





Ahyat akan berkongsi mengenai Sniper Hartanah: teknik Mencari Hartanah Terhebat.
Manakala Aziz Ahmad akan berkongsi mengenai Teknik Langsai Hutang Dalam Masa 10 Tahun.



Sesi bermula dari jam 10 pagi - 5.30 petang

Jom jommm...
Sambil belajar sambil kita riki-riki property mampu milik SPNB ini
Aspire Residence.
Yeahhh
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog