Vista Millenium Putra Perdana below market value

Harga runtuh, below market value, jalan kaki ke LRT.

Sebelum raya haritu stesen LRT Puchong Perdana pun mula beroperasi.

Semua tahu kan, beli rumah dekat dengan stesen LRT, pejam mata pun insya Allah boleh untung.
Harga akan terus naik, sewa pun akan terus naik.

Siapa tak suka duduk dekat LRT, tak payah harung jem bawak kereta ke KL weh.. Dah la caj parking naik.

Haaa.. ni apartment Vista Millenium nak jual. 10% below market value.
 


 

Market value RM 280K
Owner nak let go RM252K

Rumah ni ada 3 Bilik 2 Bilik air
850 sqft

Leasehold, bumi lot
Partly furnish
ada table top, ada katil di dua bilik, ada sofa, ada meja makan.
Siap langsir yang cantik.
 





 

Vista Millenium ni lokasi bagus di Puchong Perdana.
Dekat dengan masjid, dekat dengan stesen LRT. Siap ada swimming pool, kedai, landskap cantik dan kolam yang ada ikan koi.
 
Ada security yang bagus. 
Nak masuk kawasan apartment kena ada kad akses.
Nak naik lif pun ada kad akses
Tak ada kad akses, kena daftar nama di pak guard.

Harga pun mampu milik ni.
Cuma RM252K untuk potensi untung RM100K cincai selepas busuk-busuk 10 tahun.

Kalau ada minat, call saya 0123547636
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog