Cari suratkhabar semalam?

Pernah tak korang terlepas beli suratkhabar yang rupanya ada artikel penting atau ada gambar korang kat paper tu tapi tak sempat beli?

Rileks.. Masih boleh dapatkan suratkhabar semalam kat tempat pengedar suratkhabar. Diorang kumpulkan balik suratkhabar semalam sebelum dipulangkan ke syarikat pengeluar.

Dalam kes saya, saya dok  kumpul 7 hari Sinar Harian berturut-turut mulai Isnin haritu, 28 Mac.
Sebabnya... ?
Bila cukup 7 hari iklan Lost of of Tambun dalam suratkhabar tu, beserta dengan kepala surat khabar, saya boleh tukar dengan 1 tiket free masuk sana.



Woww...
1 tiket the masuk harganya rm58. Kalau ada promosi, harga rm49.25
Tapi dengan 7 kali beli Sinar Harian, kos cuma RM 1.20 x 7 = RM 8.4
Jimah 86% dari harga asal.
Woww weee.....

Tu yang saya gila kumpul 7 hari paper ni.
Tapi kita kan sibuk dengan kerja, jadi ada hari yang saya terlambat beli.
Sinar Harian pula paper paling laku. Paper lain ada lagi kat kedai, tapi Sinar Harian dah sold out.

Jadi kalau terlepas, saya ke ke kedai pengedar macamni la.

Kat kajang, ini tempatnya.



Kat pekan Kajang tu, ada nampak pejabat pos kecik, area sebelum simpang besar ke Metro Kajang. Area opposite Satey Kajang Haji Samuri. Haa.. Masuk jalan kecik depan pejabat pos tu dan cari kedai ni.

Ada banyak paper semalam kat situ..Nak beli sembilan pun boleh..
Tapi kena pergi cari awal pagi tau..

#tiketfreelostworldoftambun
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog