Free talk di Selayang: Strategi beli rumah bertingkat

Ahad ni ada ke mana-mana?

Nak tahu tak strategi beli rumah bertingkat dan bagaimana pasaran hartanah di tahun 2016?

Ahaa.. begini kisahnya.
Kawan saya ni, Ahyat Ishak dan Faizul Rizuan akan bagi talk free mengenai pelaburan hartanah.
Venue kat Bandar Baru Selayang, jam 11 pagi sampai 5 petang.

Free tau. Tak perlu bayar.
Teringat satu masa dulu, saya pun bermula dengan datang ke talk free macam ni. Nama je talk free tapi content yang dikongsi tu mahal.

Ni saya letak poster event ni ya.
Kalau nak hadir, call no telefon kat situ. Kasi gempak Selayang Ahad ni.

Yeahhh

0