Free talk di Selayang: Strategi beli rumah bertingkat

Ahad ni ada ke mana-mana?

Nak tahu tak strategi beli rumah bertingkat dan bagaimana pasaran hartanah di tahun 2016?

Ahaa.. begini kisahnya.
Kawan saya ni, Ahyat Ishak dan Faizul Rizuan akan bagi talk free mengenai pelaburan hartanah.
Venue kat Bandar Baru Selayang, jam 11 pagi sampai 5 petang.

Free tau. Tak perlu bayar.
Teringat satu masa dulu, saya pun bermula dengan datang ke talk free macam ni. Nama je talk free tapi content yang dikongsi tu mahal.

Ni saya letak poster event ni ya.
Kalau nak hadir, call no telefon kat situ. Kasi gempak Selayang Ahad ni.

Yeahhh

Share:

Tiada ulasan:

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Highlight

Pengeluaran RM500 KWSP sempena serangan Covid 19. Apa kesannya?

Masih lagi dalam Arahan Kawalan Pergerakan. Semalam Perdana Menteri kita membuat pengumuman, rakyat Malaysia boleh keluarkan wang dari aka...

Popular Posts

Translate Blog

Blog Archive

Arkib Blog