Free talk di Selayang: Strategi beli rumah bertingkat

Ahad ni ada ke mana-mana?

Nak tahu tak strategi beli rumah bertingkat dan bagaimana pasaran hartanah di tahun 2016?

Ahaa.. begini kisahnya.
Kawan saya ni, Ahyat Ishak dan Faizul Rizuan akan bagi talk free mengenai pelaburan hartanah.
Venue kat Bandar Baru Selayang, jam 11 pagi sampai 5 petang.

Free tau. Tak perlu bayar.
Teringat satu masa dulu, saya pun bermula dengan datang ke talk free macam ni. Nama je talk free tapi content yang dikongsi tu mahal.

Ni saya letak poster event ni ya.
Kalau nak hadir, call no telefon kat situ. Kasi gempak Selayang Ahad ni.

Yeahhh

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog