Yang layak, jangan tengok sajer..

Semalam jumpa seorang jurutera dari sebuah agensi kakitangan awam.
Muda lagi orangnya tapi memberanikan diri beli rumah. Tu pun lepas kena desak dengan kawannya.

Dia dah beberapa tahun duduk kl dan kawannya beritahu ada rumah mampu milik Sky Awani di Sentul. Kawannya beri no hp saya.

Dari mesej whatsapp hinggalah borang permohonan dan semua dokumen dan cek booking bertukar tangan semalam.



Sky awani tinggal dalam 50 unit je untuk bumi. Tak grab cepat, orang lain grab. Harga cuma rm300k untuk apartment fasiliti ala kondo kat sentul. Keluasan 800 sqft, 3 bilik tidur 2 bilik air.

Oleh kerana ni projek rumah mampu milik, ia hanya untuk yang berpendapatan isirumah bawah 10k sahaja dan tinggal atau kerja di KL lebih 3 tahun.



Yang gaji lebih tu, kasi can orang yang lower income. Yang layak pula, jangan tengok saje.

Penting juga: belum ada rumah di wilayah persekutuan lagi. Nak mohon kena isi borang,  sertakan dokumen sokongan dan cek atau bank draft rm15k.

Ada minat boleh whatsapp 0123547636


0