Jangan beli rumah sekarang?

Jangan beli rumah sekarang.
Beli rumah tahun depan.

Itu kata-kata seorang Professor di sebuah IPT baru-baru ini.
Tapi betul ke?

Aha...
29 November ni insya Allah saya akan kupas mengenai hal ini.
Bukan itu sahaja, saya akan kongsikan juga bagaimana nak beli hartanah yang mampu anda miliki, prosedur pembelian dan strategi rumah dari pemaju supaya pembeli dapat memaksimakan keuntungan.

Jom..
Sesi ini percuma sahaja kepada semua yang mahu belajar.


Sambil belajar, sambil kita riki-riki ada projek best kat Shah Alam 2.
Danau Perintis namanya.

Apartment 3 bilik dan 2 bilik air dengan keluasan 889 sqft.
Harga bermula dari RM347K sahaja.

Wowww... kalau tengok projek-projek baru, banyak developer bangunkan unit studio atau unit satu bilik sahaja dengan harga RM300K++ ni.
Tapi IJM Land bina rumah 889 sqft, sesuai untuk keluarga.
Memang terbaik dan sesuai dengan keperluan.

Lagi kababoom bila pemaju tawarkan beli rumah ini dengan 0%  downpayment. Khas untuk pembeli rumah pertama sahaja.

woww woww..
Ok,
Kali ini saya sangat teruja

Melihat pembangunan Seremban 2 oleh IJM Land, buat saya rasa sangat bangga menjadi sebahagian dari sejarah pembangunan Shah Alam 2.

Untuk ulasan terdahulu saya mengenai Shah Alam 2, boleh baca DI SINI.



Jadi, kawan-kawan.
Jom kosongkan jadual pada 29 November nanti
Meh datang ke Shah Alam 2 untuk talk ini dan tinjau-tinjau projek baru ni/

Macam saya katakan tadi, talk ni PERCUMA.
Tapi ia dibuka untuk 50 orang sahaja.
Kalau nak hadir, kena RSVP dulu.

register online di

Atau call Fibi di talian 012-3593611 atau Jacyn di talian 016-4879919.

Zassss!
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog