ada ke budak U nak belajar pasal hartanah?

Wowww..
teruja saya semalam bila mendapat info terbaru dari Ahyat ni.
Dia dan tuan Aziz Rescom telah dijemput memberi talk di UiTM Puncak Alam.

Wahh.. satu perkembangan yang bagus bila talk berkaitan property dah mula masuk ke kampus universiti.
Sebab mudahlah pelajar universiti terdedah dengan ilmu seperti ni.
Bila dah grad nanti, ilmu dah penuh di dada.
Dapat gaji pertama pun dah tau apa nak buat.
Tinggal masuk gear satu dan rempit je.


Menutur ahyat, walaupun event ni kat UiTM Puncak Alam, tapi ia bukan untuk student je.
Ia terbuka untuk semua.
Jadi, kawan-kawan semua boleh datang. Tak ada masalah.

Tajuk talk ni catchy habis.
Miliki Rumah Pertama dalam 10 Bulan
Langsai Hutang Rumah dalam 10 Tahun.

Tarikh pada 28 Oktober 2015, jam 2 - 5 petang
Tempat di Dewan DK500, UiTM Puncak Alam.



Orang Shah Alam, Puncak Alam, orang KL, Sungai Buloh dan sewaktu dengannya, jom kasi gegar UiTM.
Student Uitm sendiri.. jangan kasi dewan korang penuh dengan orang luar.

RSVP Kehadiran korang sebelum 24 Oktober ni dengan hubungi 03-5510 2525 atau 019-6680171.
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog