Bila Ahyat Ishak kongsi strategi pelaburan

Dalam beberapa kerat speaker melayu, saya akui memang syok kalau belajar dan dengar sesi perkongsian Ahyat Ishak.
Dia punya skill public speaking memang terbaik.
Kompom tak ada yang tersengguk-sengguk atau rasa nak balik sebelum talk habis.
Memang pasti syok dan khusyuk je dengar.

Kalau tak percaya, cuba tanya mereka yang datang belajar strategi pelaburan hartanah dari Ahyat baru-baru ni.


Ahaa.. sabtu lepas,  19 september 2015 Ahyat Ishak ada buat sesi perkongsian percuma, ilmu strategi pelaburan hartanah.
bertempat di KDU University College, Glenmarie

.

Ramai juga balak, tak kalah aweks dan golongan wanita kental yang hadir.

Crowd katanya memang ohsem. 
Banyak rahsia strategi yang Ahyat dah bocorkan haritu.



Sebenarnya, kalau belum tahu, sekarang dah ada kampus baru KDU di Glenmarie.
haa.. bukan kat Damansara Utama je lah.
Dekat kampus baru ni lah, site projek Utropolis.
Saya pernah kongsikan mengenai projek ini DI SINI.




Kalau ada yang berminat nak tahu apa dia strategi yang Ahyat kongsikan ni, kita follow rapat FB dia untuk tahu bila sesi seterusnya ya.

Zasss
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog