Havoc Hartanah KL menggegar lagi september ini.

Insya Allah, Havoc Hartanah KL akan kembali lagi september ini.

Havoc Hartanah ni unik dan istimewa sebab ia satu seminar hartanah yang membawakan perkongsian ilmu dari 12 orang speaker dan 12 sesi perkongsian ilmu power kepada semua peserta.



Dari tajuk strategi beli rumah, macamana nak capai kebebasan kewangan melalui hartanah, macamana nak buat duit dari hartanah pada era RM jatuh ni dan macam-macam tajuk power lagi.

Yang paling menakjubkan adalah, tiket  masuk  cuma RM90 sahaja untuk 2 hari dan RM50 sahaja untuk satu hari. Giler murah untuk koleksi ilmu mahal sebegini.

Insya Allah, kali ni saya  juga turun sekali lagi ke pentas Havoc Hartanah untuk berkongsi tajuk mengenai Pembelian Rumah Under Con: Apa Yang Perlu Dikaji.

Butiran seminar:
.
Tarikh: 5 & 6 September 2015
Masa: 8:00pagi-6:00ptg
Lokasi: Auditorium Panggung Sari, Kompleks Kraf, Jalan Conlay, Kuala Lumpur

Antara speaker yang akan berkongsi ilmu adalah:
- Dr Daniele Gambero
- Khalil Adis
- Jackson Yee
- Adrian Un
- Adzman Ariffin
- Adrian Wee
- Rohaniah Noor
- K Y Tee
- Dr Azizul Azli
- Wan Infolelong
- AbangAbu Mekanik$ Wang



Tiket ni jadi murah sebab ia ditaja dan dibiayai oleh pemaju-pemaju yang turut mengambil bahagian dalam acara ini.
Siap 3 kali makan, kalau tak memang tak dapat lah harga ni.

Tempat terhad.
Untuk mendapatkan tiket,

1) bank in amaun tiket ke akaun CIMB Bank 8600304257 atas nama Kaseh Trading and Services.
2) emailkan nama, email dan no hp ke propertywaltz@gmail.com

Nanti!





Khas untuk yang membeli tiket dua hari dari kami, ada 2 ebook untuk anda yang bernilai RM 45 PERCUMA.

1) ebook 5 Langkah Jana Wang Sewa Besar bernilai
2) ebook Tips Kembara Bajet Koh Lipe.

Oh ya, insya Allah buku Beli Rumah Kababoom akan dilancarkan semasa Havoc Hartanah ini nanti.
Pada 6 hb.

Insya Allah kita juga akan mula buka jualan buku ini pada harga pelancaran terbaekkk punya.

Jangan lupa, untuk mendapatkan tiket,

1) bank in amaun tiket ke akaun CIMB Bank 8600304257 atas nama Kaseh Trading and Services.
2) emailkan nama, email dan no hp ke propertywaltz@gmail.com

untuk makluman lanjut, whatsapp 012-3547636

Tunggu apa lagi..

Jom Daftar Sekarang!




Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog