Bajet 2015: sesi penerangan percuma

Bajet 2015 dah dibentangkan di Parlimen tempoh hari.
Wahhh.. nampaknya ada pelbagai reaksi yang diterima.
Yang suka.. yang kurang gembira.. yang rasa, ini je ke?

Saya setiap tahun memang menunggu-nunggu pengumuman Bajet ni sebab jika ada perubahan polisi, ia memberi kesan secara langsung pada pelaburan haranah kita di tahun berikutnya.
Contoh macam dulu, nak jual rumah kena cukai atas keuntungan.
Kemudian tak ada cukai.
Kemudian ada balik pada kadar rendah
Kemudian kadar naik..

dan pelbagai lagi polisi yang mungkin membuatkan pelaburan hartanah dan jual beli hartanah semakin panas atau semakin sejuk.

Ada yang terlepas mengikuti pengumuman Bajet 2015 ke atas pelaburan hartanah?
Ok tak kalau saya katakan, ada sesi percuma perkongsian mengenai Bajet 2015 oleh Faizul Rizuan?
Berminat tak?

Bagus sangat kan...



Baik,  Maklumat majlis ini adalah:

Tarikh: 9 Nov 2014
Masa: 1-3 pm
Tempat : Nadayu 63 Tmn Melawati sales office
Speaker: Faizul Ridzuan




Sebenarnya Nadayu 63 ni satu projek pembangunan bercampur di Taman Melawati.
Sekarang ni, mereka launch projek kediaman berkeluasan 562 kaki persegi ke atas dengan harga bermula dari RM 420K.
Ada juga 42 unit retail lot yang akan dibina.

Tanah leasehold.
Pemajunya Twin Ridge Sdn Bhd iaitu syarikat milik Nadayu Properties Bhd.


Taman Melawati ni kawasan dah matang. Memang dah ramai peminat di sini. 
Senang nak akses ke MRR2, AKLEH, DUKE dan akan datang lebuhraya baru SUKE.

Kiranya untuk mereka yang bekerja di pusat bandar KL, Taman Melawati memang lokasi yang sangat cun.
Kena pula kalau mak ayah atau mak ayah mertua memang orang Taman Melawati kan..


Jadi, sambil dengar penerangan mengenai Bajet 2015 ni, boleh la intai-intai sekali projek Nadayu 63 ni.


Oh ya, kalau berminat nak hadir talk ni, kena RVSP dulu sebab ia terhad kepada 30 orang sahaja.
Call  012 238 2855,  012 477 0166 atau   012 790 6682 untuk sahkan kehadiran.
0