Untukmu aku bertahan

Sebelum ni, ramai komplen.
Nak download ebook percuma Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah tak berjaya.
Ebook pertama saya ini saya beri percuma kepada yang langgan mailing list saya.

Sebenarnya kuota dengan getresponse.com dah penuh..
tu sebab kawan-kawan semua tak boleh masuk dalam list dah.
hehehe... sambutan panass katakan...

haa tapi semalam saya sudah tambah wang.
upgrade kasi besar lagi kuota tu.

Jadi, sebelum kuota penuh balik, apa kata daftar laju-laju.
Klik http://wangbesar.propertywaltz.com/
Masuk nama, email dan no hp.
Klik hantar.



Nanti akan dapat satu email yang ucap selamat datang bla bla bla dan dapat link untuk download ebook.

Daftar ramai-ramai ya supaya saya rasa terharu bayar lebih setiap tahun untuk servis ini.
Barulah tak rasa sakit hati sangat tengok amaun yang dicaj automatik setiap tahun tu.

Untukmu aku bertahan... bak kata Afgan


Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog