Gaji Kecil Rumah Banyak

Apa perasaannya kalau anda hadir ke kelas pelaburan saham, tiba-tiba muncul satu lembaga..
lembaga pendek..
rendang..
tiba-tiba lembaga itu bersuara..

ohhh.. rupanya dia bercerita mengenai pelaburan hartanah.

eh eh.. seminar saham ke seminar pelaburan hartanah?

hmm..  itulah yang berlaku pada hari Sabtu, 23 Ogos hari tu.
Saya telah dijemput untuk memberi sedikit perkongsian mengenai pelaburan hartanah dalam satu seminar Pelaburan Saham.
Seminar saham ni dianjurkan oleh So-Rich Consultancy.


Oleh kerana tak boleh over shadow, maka sesi saya pendek sahaja.
Cuma 30 minit.
Tak boleh lama-lama.. nanti peserta confuse.. ni seminar saham ke seminar property.
Perkongsian saya itu bertajuk 'Gaji Kecil, Rumah Banyak'.

Boleh tahan juga pesertanya.
Hebat-hebat menganalisa graf saham yang saya pun pening tengok tu.
Ada follower FB saya rupanya.
Ada juga student Dr Wan Shah Razali.
Hebat.


Kagum dengan anak-anak muda So-Rich Consultancy ni.
Begitu bersungguh memandaikan bangsa dalam pelaburan saham.
Banyak juga yang dapat saya belajar dari mereka semasa saya berbual dengan Zulhisham dan tuan Fauzi.

Dengarnya mereka nak anjurkan lagi seminar Pelaburan Saham dalam bulan September nanti.
Ha... boleh lah belajar dengan mereka jika mahu tahu bagaimana orang buat duit dari saham.

Kata tuan Fauzi, tak thril lah beli saham melalui ASB.
Biar kita pandai pilih sendiri saham mana yang berpotensi memberi pulangan yang baik.
1