Permata sudah berpunya kah?

Pernah tak kawan-kawan terjumpa satu projek under construction yang best.
Semak harga, lokasi, konsepnya memang cun..
Tapi tengok pelancaran jualannya dah berlalu setahun ke dua tahun lepas.
alamak... dah start jual lama daaaa

Jadi, kita pun buat kesimpulan yang projek tu dah habis.
melepas...
rugi.. rugi.. telan air liur sahaja... sayangnya permata dah terpijak kan..

Eh tak semestinya begitu..

Mungkin permata tu masih belum berpunya.
Peluang masih ada.

Jangan cepat percaya khabar angin yang mengatakan projek tu dah sold out sampai kita terlepaskannya.
Lebih baik hubungi pihak jualan dan bertanya terus, masih ada unit belum terjual atau tidak.

Ada satu projek ni, tahun lepas saya dah war-warkan DI SINI



Urbana Residence di Ara Damansara.
Projek ni unik kerana kerusi tergantungnya.. tak ada pada projek lain ni..
Tapi bukanlah itu sahaja.
ada diskaun 10%, jadi pembeli yang berjaya mendapatkan pinjaman 90% boleh beli tanpa modal.



Rumah ni semi furnished.
Ada unit duplex, 2 bilik tidur dan 3 bilik tidur.

Harga bermula dari RM532,600.00-RM1,328,500.00
Tapi kalau kira harga per sqft, harganya kurang dari RM 600 per sqft, dikira harga projek undercon termurah di Ara Damansara
Kena pulak nanti akan ada LRT di kawasan tu, jadi boleh jangka kenaikan harga yang cantik selepas ia siap pada tahun 2016 nanti.

Unit ni pun masih ada kurang 20 unit lagi.
Jadi, kalau ada yang berminat mendapatkan rumah di lokasi yang panas dengan tanpa modal, boleh la grab sementara masih ada lagi ni.

Untuk makluman lanjut, boleh klik DI SINI
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog