pejabat untuk disewa rm400 sahaja

Merancang mahu mempunyai pejabat untuk perniagaan anda?
Anda seorang freelancer tetapi memerlukan alamat pejabat untuk profile?
Ada bisnes, nak buka pejabat tapi kos sewa dan renovate pejabat mahal?

Jom kita sewa pejabat berjamaah.

Semalam saya dan partner ambil alih sebuah pejabat.
Lokasi di belakang Tesco Ampang, ditengah-tengah Pandan Jaya.  pandan Indah dan Jalan Ampang.



Pejabat ni dah ada dua bilik, satu dewan seminar, aircond, beberapa perabot dan pengubahsuaian yang canton.

Saya buka untuk 8 individu / syarikat untuk berkongsi menyewa di pejabat ini.

Kemudahan yang disediakan
- meja siap dengan cubic dan kerusi
- kabinet berkunci untuk letak fail dan dokumen
- bilik mesyuarat /perbincangan kecil
- mesin faks
- internet dan wifi
- alamat komersial untuk profil pejabat
- peti surat individu untuk setiap penyewa
- dewan seminar dengan sewa yang sangat minima



Peluang ini sangat sesuai buat individu yang berniaga kecilan, bisnes freelance atau syarikat kecil dan baru mahu bermula.
Sebab kalau tuan / puan  nak buka pejabat sendiri, sewa sahaja dah lebih rm1k, belum deposit, kelengkapan pejabat dan renovation lagi.
Modal buka pejabat je boleh capai rm20k ke 40k term as UK renovation.

Tapi yang INI, perabot dah ada.
Renovation pun dah canton.

Setakat ni dah ada 2 syarikat berminat.
Tinggal 6 lagi.

Harga sewa RM 400 sebulan sahaja.
Deposit 2 + 1 + deposit utilities rm300.



Kami sedang dalam proses ubahsuai dan memasang 8 meja, membeli kelengkapan yang diperlukan dan melengkapkan dewan seminar dengan LCD projector.
Insya Allah, saya jangkakan bulan Julai dah boleh beroperasi.

Berminat?
Boleh call 0123547636 atau email propetywaltz@gmail.com

Kita boleh set appointment dan tengok-tengok pejabat no duku sebelum anda buat keputusan.
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog