Cyberjaya oversupply atau ada harapan?

"Cyberjaya akan over supply? Bahaya ni.."

Dulu padang jarak padang tekukur je tu...
Tapi sekarang, woww..."

Ahaa.. inilah antara cakap-cakap positif, negatif, optimis dan realist mengenai pelaburan hartanah di Cyberjaya.

Sejak 2010 nampaknya Cyberjaya seperti anak kecil yang baru dapat kaki.
Terus begitu laju ia berlari.
Begitulah jika kita lihat pembangunan hartanah di Cyberjaya ini.

Cakap-cakap orang boleh pelbagai.
Tapi apa pula kata sifu Faizul Rizuan, pakar pelaburan hartanah yang sudah memiliki lebih 25 buah rumah ini?



Sabtu ini, 28 Jun 2014, beliau akan berkongsi pandangan mengenai pelaburan hartanah bertajuk
 "Cyberjaya - Will it be successful or is it doom to fail?".
Perkongsian ini akan diadakan di Clubhouse Garden Residence, Cyberjaya..



Oh.. alang-alang bercakap mengenai Garden Residence, Cyberjaya ni..
pemajunya Mah Sing sedang membuka jualan untuk rumah semi D dua tingkat dan tiga tingkat bernama Clover @Garden Residence.

Rumah landed mewah di Cyberjaya ini siap dengan kemudahan pengawal keselamatan dan berpagar.
Kalau masuk dalam kawasan ni, memang cun betul.
Landskap dan konsepnya amat menarik.
Tambahan pula ia freehold.




Ada diskaun 7% untuk bumiputra.
Rumah pun akan siap dalam tahun ni. Jadi kalau beli, tak perlu tunggu lama.



Lokasi sangat cun..tepi jalan besar Puchong - Putrajaya - Cyberjaya - Dengkil - KLIA.
Senang nak ke MEX Highway, Lebuhraya Damansara Puchong, SKVE dan Lebuhraya PLUS.

Harga jualan RM 2.2 juta ke atas
Namun begitu, khabarnya mungkin ada tawaran no money down untuk beli rumah ni jika anda hadir ke talk Faizul Sbtu ini.
Kalau tak berkelayakan untuk beli pun, boleh datang dengar perkongsian beliau.
Itu percuma sahaja.
:)

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog