Tenants from Hell.. Hell.. Hell..

Siapakah penyewa?
Adakah semua yang indah-indah sahaja akan berlaku kepada tuan rumah?
bagaimana jika anda bertemu dengan penyewa dari neraka?
Bagaimana mahu menghalau mereka jika mereka tidak mahu keluar dari rumah anda?

Aha... saya mendapat ilham untuk istilah penyewa dari neraka ini semasa menulis artikel INI.
penyewa dari neraka boleh muncul di depan sesiapa sahaja.
mereka boleh muncul dalam pelbagai wajah.
mungkin secantik Julia Roberts, sekacak Tom Cruise atau stereotype seperti Awang Hitam.



Alhamdulillah.. artikel yang saya tulis dalam Bahasa Inggeris mengenai penyewa dari neraka telah pun diterbitkan di dalam Majalah Property Insights yang terbaru.
Terima kasih banyak-banyak kepada Editor dan pihak Property Insights keseluruhannya kerana memberi peluang kepada artikel saya ini.



Yang paling best adalah, dalam isu ini, sudah ada gambar profile saya yang comel ini..
heee.....
Berbaloi buat photo shoot dengan kak Tilo Tama tempoh hari..

Kepada kawan-kawan, dapatkan majalah ini dari kedai majalah anda.
Ada banyak artikel yang hebat-hebat di dalamnya.
Nak lagi mudah, langgan terus supaya ia dihantar terus kepada anda setiap bulan.

Saya boleh katakan, majalah ini adalah majalah wajib untuk anda baca jika anda serius mahu menjadi pelabur hartanah yang berjaya.

Jom baca artikel Tenants from Hell... Hell.. Hell... Hellllll.. (bunyi gema...)
Share:

5 ulasan:

Eyriqazz berkata...

Apsal saya cari di mph tak jumpa pun majalah ni? hehehe..salah ruangan ke saya pi?

W A Rahman W Mamat berkata...

Sy beli keluaran bulan lepas, byk article yg menarik insyAllah akan beli lg bulan ni.

Tahniah dapat menulis untuk majalah hebat ni.

Nur Misnan berkata...

Insyaallah.. bagus juga utk standby pd penyewa2 neraka ni.. heheh tq

sitiezahim berkata...

hahahaha hell hell hell... lawak2..

rohaniah noor berkata...

Eyriqazz, cuba tengok kat kedai majalah dalam shopping mall. MPH memang saya pun tak pernah nampak.

W A rahman, terima kasih... enjoy the reading ya

Nur Misnan, haah.. ilmu tu.. kot-kot memerlukan..

zitiezahim, kan.. hahaha nampaknya keluarga kita je faham lawak pada ayat last tu hahaha

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog