Sabtu dan Ahad yang terbaik!


Sabtu dan Ahad baru-baru ini telah berjalan dengan lancar Seminar Taiko Rumah Lelong dan Seminar Wang dan Hartanah.

Sabtu jam 8 pagi saya dah sampai di bilik seminar Master Yus di CBD Perdana 1, Cyberjaya.
oleh kerana peserta datang lewat sedikit, kami mula pada jam 9.15 pagi.

Dewan seminar Taiko Rumah Lelong memang hangat..
hangat dengan bayangan wang besar yang boleh dijana

hangat dengan aura mahu masuk lelongan kalau boleh esok jugak!

Tapi saya tahu ramai kecewa kerana saya tak diberi peluang bercakap banyak dalam Seminar Taiko ni.
Sekadar pembuka sesi pagi dan sesi petang sahaja.

Puan Siti Farazila dan Sifu Shafie memang memberikan yang terbaik untuk seminar tu.
Terima kasih..

Folder dan majalah Property Insights Percuma untuk setiap peserta


Siti Farazila, kaki rumah lelong dari kalangan wanita


Sifu Pie ajar nak flip rumah lelong

Tiru.. tiru..


Mana mau pilih..

melihat profail kedua trainer ini, nampak pada kita bahawa
- semua orang boleh buat duit dari rumah lelong. sama ada makan gaji atau bekerja sendiri
- semua orang boleh buat pelaburan hartanah. sama ada lelaki atau wanita.

Yup wanita! Seronok saya tengok bilangan peserta wanita agak ramai juga untuk kedua-dua Seminar ini.




Untuk mereka yang rindukan kelunakan suara saya, nasib baik untuk sesi Seminar Wang dan Hartanah, peserta berpeluang mendengarnya sampai lemau.

Mau taknya.. macam-macam yang saya bebelkan..
Kata En Muhd Faiz, "Fun, Powerful & Inspiring"
haaaa.. terima kasih..





Tapi nasib baik Puan Siti Farazila sudi mencelah berkongsi pasal teknik jana modal melalui Overdraft
ada la lega sedikit telinga peserta dari mendengar suara saya non-stop tu kan...

Masa untuk berangan


Terima kasih kepada semua peserta yang hadir untuk salah satu atau kedua-dua sesi perkongsian ini.
Anda semua memang sportinglah!
Semoga sabtu dan ahad itu adalah antara Sabtu dan Ahad terbaik anda.

Yang mana dapat pisau seramik free tu, dah test ke pisau tu?
Yang mana dapat botol air sport, silalah bersukan ya.. supaya botol air tu akan mencapai matlamat.
Yang dapat buku, semoga ilmu yang dikongsi di dalamnya akan dimanfaatkan.

Semua peserta smeinar secara automatik menjadi Ahli Kelab Alien Hartawan.
Zassss!

3