Peserta seminar dah jadi pengurus homestay

Kalau nak dikatakan kembang semangkuk, rasanya hati saya lebih kembang dari itu.
hmm.. hati kembang tak mengapa..
asal jangan perut kembang dengan lemak sudahlah..

Kembangnya hati saya apabila membaca perkongsian ini


Puan Raudzah adalah peserta Seminar Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah sesi Mac 2013.

Beliau tinggal di Alor Setar.
Sanggup datang turun ke Kajang untuk hadir seminar saya ini.
Kemudian, peserta seminar ini dan sesi April 2013 telah saya tawarkan untuk menyertai program group mentoring dan coaching saya.
Saya tawarkan 5 tempat dan beliau antara 4 orang peserta yang mengambil langkah menyertainya.
Dari Alor Setar, sekali lagi beliau turun ke sesi mentoring yang saya adakan di Kajang.
Kemudian, untuk sesi kedua dan ketiga beliau tidak dapat hadir.
namun begitu, panduan, tips dan Q&A sentiasa dijalankan di dalam whatsapp dan Facebook



Alhamdulillah... 
saya dimaklumkan suami beliau dah beli 3 buah rumah baru-baru ini.
dan beliau membantu suaminya menguruskan salah sebuah rumah itu yang telah dijadikan homestay

Homestay Sri Selaseh di Alor Setar.
kalau anda bercuti atau ada urusan di Alor Setar, boleh lah menginap di homestay ini.
Boleh hubungi 0125771751/0125836788




Untuk makluman, group mentoring dan coaching ini terhad kepada peserta seminar Wang dan Hartanah sahaja.
(nama baru untuk seminar Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah)

sebab bagi saya, ilmu yang saya kongsi dalam seminar Wang dan Hartanah adalah ilmu asas yang setiap pelabur hartanah mesti ada.
kalau ilmu asas pun tak ada, kita akan buang banyak masa dalam mentoring 4 bulan ini nanti untuk cerita ilmu ini pula.
Maklumat lanjut untuk seminar Wang dan Hartanah, boleh klik DI SINI.
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog