Cabutan bertuah sempena Ramadhan

Hari ini jalan raya dah lengang.
Saya kira, ramai sudah pulang ke kampung untuk meraikan Hari Raya Fitrah.

Saya masih di Lembah Klang.
Akan mula bercuti pada hari Rabu nanti.

Jualan ebook 5 Langkah Jana Wang Sewa Besar sempena Ramadhan masih lagi berjalan.
Harga RM 29 sahaja.
Harga asal RM 35.

Kelmarin saya telah membuat keputusan.
saya akan membuat cabutan bertuah kepada semua pembeli ebook ini
Senarai pembeli adalah sejak dari pra-jualan kepada ahli Kelab Alien Hartawan ketika berharga RM15
hingga tamatnya promosi Ramadhan ini yang brharga RM 29.

Ada 5 orang pemenang yang akan dipilih
seorang akan menerima set comforter dan cadar katil single yang berharga RM 469 satu
4 orang lagi akan menerima 1 unit Qari CD. satu cd digital al-quran yang bernilai RM 69 satu.

Hadiah cabutan bertuah, Kucing putih itu tak termasuk dalam hadiah ya. Dia tu model je.. :P

Saya akan umumkan pemenang seminggu selepas raya iaitu selepas saya tamat bercuti raya dan pulang semula ke sini.

Untuk mereka yang belum mendapatkannnya, anda ada peluang lagi nak menang cabutan bertuah ni.

Untuk membuat pembelian, anda boleh bank in RM 29 ke akaun
CIMB 16010000461106 atas nama Kaseh Trading and Services.
atau
Maybank 166010190175 atas nama Rohaniah Noor Jahron
masukkan email saya rohaniahnoor@gmail.com sebagai notifikasi pembayaran

Kemudian, maklumkan kepada saya pembayaran kepada saya melalui email  rohaniahnoor@gmail.com atau sms / whatsapp 0192648628.
Nyatakan email, no tel, tarikh dan masa bayaran dan bank mana bayaran dibuat.


BONUS LAGI

Sebagai pembeli ebook promosi Ramadhan, anda akan menerima freebies berikut yang brnilai RM 588 iaitu:

1) 3 Set perjanjian sewaan dalam bahasa melayu dan bahasa inggeris.
Muat turun dan terus guna.

2) Jadual Kadar Caj Stamping untuk perjanjian sewaan.
Muat turun dan rujuk untuk tentukan berapa caj stamping yang anda mahu ambil dari penyewa

3) Keahlian percuma Kelab Alien Hartawan
Ahli Kumpulan ini adalah ahli elite yang akan menerima maklumat terawal dan sistem sokongan istimewa dalam perjalanan mereka menjadi tuan rumah jutawan.
Anda juga akan dapat akses satu kumpulan FB tertutup yang mempunyai prioriti yang tinggi dari saya.

haa.. yang ni tak perlu cabutan bertuah :)

Maklumat lanjut mengenai ebook ini, boleh juga baca DI SINI.

Akhir kata, Salam Hari Raya buat semua pembaca blog saya yang beragama Islam.
Saya mohon maaf atas semua kata-kata dan penulisan yang mengguris perasaan anda.

Hati-hati memandu bila pulang ke kampung atau bila beraya nanti ya!


Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog