Orangnya cun, pinggan juga mesti cun

Hari ini saya nak berkongsi mengenai pinggan mangkuk
Biasalah.. tak lama lagi raya kan..
Jadi ramai yang berhajat nak mempunyai pinggan mangkuk baru
terutama yang nak menjamu keluarga atau nak buat rumah terbuka

Pinggan Corelle memang dah terkenal merupakan pinggan yang berkualiti tinggi, tahan lasak dan rekaan yang sangat cantik.
Sungguhpun dia susah nak pecah dan tahan lama, tapi dia ringan.
tak macam pinggan seramik atau kaca biasa yang berat.

Boleh tengok cara pinggan corelle dibuat di kilang melalui video ini.




Hot Corelle Malaysia sedia membantu anda berjimat dengan pinggan corelle yang tahan lasak dan harga lebih murah.

Pinggan ini diimport terus dari USA.
Harganya pula jauh lebih murah dari harga di pasaraya terkemuka.
Anda boleh bandingkan sendiri.


Hot Corelle Malaysia diusahakan oleh dua orang adik saya,

Ada promosi Hari Raya.
Jika beli 2 set terus, boleh dapat harga diskaun.
Dah la memang dah murah.. dapat diskaun lagi.

kemudian, untuk pelanggan yang pernah membeli sebelum ini, mereka dapat harga istimewa.
Lebih murah dari harga yang dah lebih murah tu.
Dan dapat hadiah percuma ini untuk setiap pembelian iaitu Corningware French White Serving Platter




Promosi ini untuk stok yang dah sedia ada di Malaysia.
Ada dalam bilik master rumah saya.
Jadi, bila anda benarkan kami bantu bekalkan pinggan ini kepada anda, bermakna anda bantu beri ruang kosong di bilik master saya semula
;)

Antara corak yang ada




Ada juga dulang




Untuk cuci mata, boleh jenguk page Hot Corelle Malaysia DI SINI
atau hubungi 010-2207586 (mieta) atau whatsapp saya sendiri 0192648628

Semoga pinggan anda cun-cun di Hari Raya ini seperti anda juga

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog