Seminar hartanah paling panjang di Malaya

Dia seorang yang sangat hebat.
lebih muda dari saya tapi bilangan rumah pelaburannya jauh lebih banyak dari saya

Saya suka cara beliau menilai sesebuah hartanah
terperinci dan penuh dengan data

Beliau tak lain tak bukan adalah Faizul Rizuan
dulu sangat popular di forum
kini sangat popular seantero Malaysia

23 hartanah pada usia 30 tahun...
terkini dah mencecah 25 buah hartanah.
wowwww!!

Faizul dengan kerjasama Saufi Karim akan menganjurkan seminar pelaburan hartanah paling panjang di Malaysia
7 hari tuuu.....
Program ini dinamakan Seminar 7 Hari Sarjana Hartanah WTF.



Pengisian program 7 hari ini adalah seperti berikut:


1. HARI PERTAMA: Asas Pelaburan Hartanah Yang Kukuh. Lokasi di Putrajaya pada 22 Jun 2013

Lebih kepada pengenalan dan istilah-istilah yang WAJIB anda tahu dalam Pelaburan Hartanah. Kalau tak tahu, memang anda akan terus blur dan tak akan faham Pelaburan Hartanah ni.


2. HARI KEDUA: Kuasai Mencari Maklumat & Peluang Pelaburan.
Sesi ini dilakukan secara online pada  23 Jun 2013

Ia akan memfokuskan mengenai teknik-teknik mencari di mana ada peluang Pelaburan Hartanah
terbaik di Malaysia. Turut dibongkarkan beberapa rahsia Pelaburan Hartanah yang selama ini tidak didedahkan oleh mana-mana Pelabur Hartanah sekali pun!


3. HARI KETIGA: Pembiayaan Hartanah Anda
Sesi ini dilakukan secara online pada 24 Jun 2013

Akan mendedahkan cara-cara untuk anda dapatkan modal 'orang lain' untuk beli hartanah anda. Lebih kepada penerangan tentang urusan bersama pihak bank anda kelak.

4. HARI KEEMPAT: Undang-Undang
Sesi ini dilakukan secara online pada 25 Jun 2013

Fokus kepada isu-isu perudngan yang terlibat dalam Pelaburan Hartanah ini. Penting untuk anda ikuti peraturan untuk menjamin kepentingan dan hak anda.


5. HARI KELIMA: Kuasai Ilmu Sewaan & Penyewaan Gaya Faizul Ridzuan.
Sesi ini dilakukan secara online pada  26 Jun 2013

Pelbagai tips dan panduan akan didedahkan berkaitan menjadi Tuan Rumah Jutawan.

6. HARI KEENAM: APE - Senjata Sulit Faizul Ridzuan Dalam Pelaburan Hartanah
Sesi ini dilakukan secara online pada  27 Jun 2013

Ia akan membongkar teknik khas Faizul yang dapat mengurangkan risiko pelaburan hartanah anda.


7. HARI KETUJUH: Rumusan - Analisa Hartanah Berpotensi dan Temuramah Bersama Pelabur OTAI!
Lokasi: Putrajaya, 30 Jun 2013

Ini merupakan hari terakhir dan semua ilmu yang telah dikongsikan akan dirangkumkan dan disimpulkan semula untuk kefahaman yang lebih tinggi.

Sesi ini juga akan turut akan mengundang speaker-speaker jemputan yang akan turut berkongsi pengalaman pelaburan hartanah masing-masing.
Dengarnya, speaker-speker jemputan ini akan membuatkan mulut anda terlopong WOWW!

Bukan anda sahaja, saya sendiri pun tak sabar nak berjumpa dengan speaker-speaker ini sebab mereka memang terbaik.
Ada pelabur berbangsa cina, ada melayu.. ada lelaki dan ada pelabur wanita.
semuanya terhebat di Malaya
malah mereka jauh lebih hebat dari saya sendiri

Berminat mengetahui lebih lanjut?
Anda boleh KLIK DI SINI



Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog