Laporan bergambar Seminar Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah sesi April 2013

Sabtu lepas, pada 20 April 2013, Seminar Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah sekali lagi telah berjaya dijalankan.
Kali ini pesertanya tak kurang hebat seperti sesi Mac.
Ada seorang yang datang dari Melaka dan seorang lagi yang datang dari Taiping.
Ada rakan sama-sama tersangkut tak boleh fly belajar ke luar negara.
Ada juga bekas rakan sepejabat dan bekas rakan sejawatan
Lebih cool juga kerana ada bekas penyewa datang belajar.
Wow..

Terima kasih kepada anda semua  kerana hadir dan beri kepercayaan kepada saya untuk berkongsi.

Kali ni ada beberapa orang yang pernah membeli hartanah bertanyakan soalan sedikit advance.
memang korek habis lah!

Tapi saya tetap cuba kembali ke modul yang saya rancang supaya newbies tak rasa lost.

Jom kita layan gambar-gambar kejadian.
Yang mana tinggalkan suami atau isteri untuk hadir ke seminar ni, boleh lah tunjuk bukti ni pada mereka ya!
:P


Kalau rasa gembira tepuk tangan. Yeay Yeay!

"Hari ini kita ada undang-undang. Siapa marah kena jual", kata MC

tanya sama hati, apa mahu jadi?

Hafiz: Woww... banyaknya simpanan aku.. kasi tulis...
Ammar: Kak, 3 x 2 berapa ya? err.. err...

Jangan susah hati, nanti saya bagi skema jawapan ya..

Lee:   your handphone bill also need to write down ah?

Haa.., betul dah jawapannya ni, en Faizul, Macam ni boleh jadi best student ni

EN Wahab: Haa..  buat macam ni lah baru betul...
Angguk angguk..

Ammar: Alamak.. saya terlupa nak bawa kalkulator lah.. boleh pinjam?

Rasanya krim muka kau kurang bagus la.. Nampak ada jerawat tu..

Bahawasanya saya.. rakyat Malaysia...

Let me read your character from the handwriting.. hm... you are.. 

Hensem tak saya dengan kameja kelabu ni? Kameja Harley ni wehh..

Nak iklankan homestay tak susah.. letak je kat laman web Mudah.. mudah lah  ia.
Angguk angguk..

1.. 2.. 3... Skema!

1... 2... 3.... cheese!!!!

Kepada semua peserta, jumpa di Kelab Alien Hartawan yaaa
Zassss!!!
4