Laporan bergambar: Seminar Wang Besar

Seminar Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah batch pertama sesi Mac 2012 telah berlangsung dengan lancar
Alhamdulillah...
saya dapat bantu mereka memahami asas kewangan peribadi, bagaimana mengenalpasti kemampuan dan jodoh hartanah masing-masing dan bagaimana menggali hartanah yang hebat-hebat.

Walaupun pada awalnya banyak betul rintangan
bukan sahaja pada saya
tapi pada jurugambar kami juga, Safwan dari ProxyMedia Pro

Layan gambar-gambar

Haaa.. meh tengok sini kawan-kawan... kita belajar Kalkulus.


Tuan Harun, kena bangun... kita nak nyanyi lagu negaraku ni.

Kawan-kawan, ok tak?
Chan: entah.. aku dok ghalit main sms. hehehe

Kira.. kira... soalan ni senang je.. mesti boleh score punya lah!

Kami di PMC sentiasa menekankan betapa pentingnya anda semua menjaga jenama minyak hitam untuk Harley Davidson anda tu.. 

ok.. berbalik pada tajuk homestay...


Betul ke apa yang diorang bebelkan kat depan ni? Dah la meja tak ada.. huhuhu
Saya Hazlin Aslina Hamzah dari firma Hasnan Hamzah.


Kami para peguam tak panggil perjanjian jual beli tu S&P, Kami panggil SPA. baru ada gayaaa... 


Sesi bergambar pun ada.
Sayang betul, muka naik jerawat lah time ni.. huhuhu...



Yang paling buat saya terharu dan sangat berbesar hati adalah... jeng jeng jengg..
kemunculan Puan Wada Hanif, taiko rumah lelong terhebat seMalaya...
(dan taiko skrip drama rumah sewa juga.. hehehehe)

Puan Wada hadir bersama big boss nya... 
Terima kasih banyak-banyak Puan Wada kerana sudi menjenguk kami dan memberi sokongan moral.

Ambil berkat kak Wada.

Terima kasih kepada semua peserta dan crew batch pertama Seminar Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah.
Anda memang rock!


Dan mereka juga akan secara automatik menerima keahlian percuma Kelab Alien Hartawan!
oye!!!
Sebagai ahli kelab, mereka akan mendapat keistimewaan iaitu priority dari saya, maklumat panass terawal dan insya Allah pelbagai keistimewaan lain.
All the best!!

We had joy we had fun!



Sedikit pengumuman:
Tuan Didi, boleh hubungi saya tak? saya perlukan alamat email tuan dan no hp

Tak sabar nak bantu batch kedua pada 20 April ini pula ..

0