dah tutup tapi dah buka?

Selamat pagi kawan-kawan..

Sebenarnya saya nak beritahu
Pendaftaran untuk Seminar Wang Besar melalui Pelaburan Hartanah pada 16 Mac ini telah pun ditutup
Seminar yang saya kongsi DI SINI.

Dah terlebih 30 orang.
saya takut kalau ramai sangat nanti tak selesa..
Jadi saya minta maaf kepada yang belum sempat buat pendaftaran

Tapi jangan bimbang, saya buka pula pendaftaran untuk sesi April
saya dah tetapkan tarikhnya
Iaitu pada hari Sabtu, 20 April 2013.


Haaa.. jadi yang mana tak boleh datang hari Ahad, boleh la datang sebab hari Sabtu
Yang isteri nak bersalin bulan ni pun, insya Allah dah boleh hadir bulan April
(tahniahh ya... nak dapat cahaya mata baru ... )

Harga masih sama..
harga early bird hingga 3 April adalah RM 188 seorang atau RM 350 untuk dua orang.
Selepas 3 April, harga adalah RM 228 seorang atau RM 420 untuk 2 orang.

Cara nak daftar pun macam biasa

Boleh buat pembayaran segera ke akaun CIMB 16010000461106  atas nama Kaseh Trading and Services.

Mohon maklumkan kepada saya jika kawan-kawan telah pun membuat bayaran tersebut melalui email saya rohaniahnoor@gmail.com atau no hp saya 0192648628.

Seminar sesi April ini juga terhad kepada 30 orang sahaja.
Jadi, mohon daftar segera ya...

Zassss!!

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog