Saya di bawah tanah

Aktiviti saya 2 hari hujung minggu ini.
masuk bawah tanah.

Saya hadir sebagai peserta Seminar Underground 2013.

Ramai kawan-kawan ada sama
kawan sesama pelabur hartanah
kawan sesama blogger
kawan yang pernah hadir seminar saya
kawan yang jadi friend FB saya
kawan yang like page FBsaya
kawan dalam group FB Property N Co
dan kawan-kawan yang jadi silent reader blog saya ni.

Terima kasih kerana menegur saya.



errr.. sebenarnya sejak saya menulis di blog kan..
ini lah kali pertama saya hadir seminar yang ada orang kenal saya sebelum saya perkenalkan diri

tu yang saya macam teruja.
hehehe...

.................................
hm... sebenarnya isnin baru-baru ini saya ke group coaching Dr Azizan Osman.
sayangnya seminar beliau tidak membenarkan sebarang gambar diambil.
maka tak dapat lah saya kongsikan gambar seperti di atas
:(

1