Saya di bawah tanah

Aktiviti saya 2 hari hujung minggu ini.
masuk bawah tanah.

Saya hadir sebagai peserta Seminar Underground 2013.

Ramai kawan-kawan ada sama
kawan sesama pelabur hartanah
kawan sesama blogger
kawan yang pernah hadir seminar saya
kawan yang jadi friend FB saya
kawan yang like page FBsaya
kawan dalam group FB Property N Co
dan kawan-kawan yang jadi silent reader blog saya ni.

Terima kasih kerana menegur saya.



errr.. sebenarnya sejak saya menulis di blog kan..
ini lah kali pertama saya hadir seminar yang ada orang kenal saya sebelum saya perkenalkan diri

tu yang saya macam teruja.
hehehe...

.................................
hm... sebenarnya isnin baru-baru ini saya ke group coaching Dr Azizan Osman.
sayangnya seminar beliau tidak membenarkan sebarang gambar diambil.
maka tak dapat lah saya kongsikan gambar seperti di atas
:(

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog