jejaka kacak muka 39

muka surat 39

nak tahu siapa jejaka kacak pujaan saya?
cuba buka muka surat 39

dah la kacak, pelabur hartanah pula..
aish... ada kat muka surat 39

pakai cermin mata pun kacak
tak pakai cermin mata pun kacak
memang sesuai diletakkan di muka surat 39

selain kacak, berani pula
dan memang tegap badannya
ada kat muka surat 39

kalau lah dia tiba-tiba telefon saya nak menyewa rumah saya
itu baru betul bulan jatuh ke riba
semua perabot saya sanggup tukar
hai.. si kacak muka surat 39

jemput kawan-kawan
jemput download MAJALAH INI dan buka muka surat 39



tuah muka surat 39
gambar saya dan gambar dia dah dekat-dekat dah ni..
adakah bermakna hati juga akan semakin dekat?

tapi kan...
sayangnya dia lebih muda pula...
aishh....
Share:

8 ulasan:

salfhi berkata...

tepuk dahi...

sitiezahim berkata...

anak ikan...hahahhaa :P

sari berkata...

:)

sari berkata...

:)

sari berkata...

Cik anie, minta tolong sampaikan pesan pada owner blog flipping for dummies, semenjak 2 menjak ni blog dia x le masuk ler.

Invited only.

ady2013 berkata...

Sari, betullah..saya pun berhadapan dgn masalah yg sama, tak boleh akses blog dzirhans..kalo boleh minta tuan tanah/cik anie sampaikan pesanan kat bro dzirhans..invite ler kitaorg sekali huhu..

rohaniah noor berkata...

salfhi, site, sari
hahahaha....
sekali sekala tulis macamni..
macam mengundang kena kutuk pulak..hahaha

sari, ady2013, saya percaya dzirhans baca komen ini.

salfhi berkata...

sya dh email dzirhan, katanya buat masa ni blog beliau cuma blh dtatap oleh mereka yg dh add fb beliau..

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog