5 pemuda menempah wang besar

Ingat lagi tak pengumuman Pertandingan Video Kreatif 'PKNS Di Sisimu' yang saya pernah kongsikan di sini?

Ternganga mulut saya bila melihat setakat blog ini ditulis,  ini baru 5 orang yang menghantar penyertaan.
Ini bermakna peluang untuk menang masih sangat besar.
Hadiah tempat pertamanya wang RM 10,000 tu...
Hadiah keseluruhan pula bernilai RM 25,000. wowww

Aihhh.. takkan nak biarkan je kan....
ini tidak boleh jadi...

So, kawan-kawan, jangan buang masa.
Rakamkan satu video pendek kurang 2 minit dan sertai pertandingan ini.

Untung-untung menang RM 10,000, boleh la guna untuk deposit rumah anda seterusnya
;)

Kalau nak tengok video-video yang dah pun dihantar oleh peserta, boleh cari 'PKS Di sisimu' di youtube.

untuk makluman lanjut mengenai pertandingan video ini, boleh klik 'play' pada video di bawah.


1