5 pemuda menempah wang besar

Ingat lagi tak pengumuman Pertandingan Video Kreatif 'PKNS Di Sisimu' yang saya pernah kongsikan di sini?

Ternganga mulut saya bila melihat setakat blog ini ditulis,  ini baru 5 orang yang menghantar penyertaan.
Ini bermakna peluang untuk menang masih sangat besar.
Hadiah tempat pertamanya wang RM 10,000 tu...
Hadiah keseluruhan pula bernilai RM 25,000. wowww

Aihhh.. takkan nak biarkan je kan....
ini tidak boleh jadi...

So, kawan-kawan, jangan buang masa.
Rakamkan satu video pendek kurang 2 minit dan sertai pertandingan ini.

Untung-untung menang RM 10,000, boleh la guna untuk deposit rumah anda seterusnya
;)

Kalau nak tengok video-video yang dah pun dihantar oleh peserta, boleh cari 'PKS Di sisimu' di youtube.

untuk makluman lanjut mengenai pertandingan video ini, boleh klik 'play' pada video di bawah.


Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog