5 pemuda menempah wang besar

Ingat lagi tak pengumuman Pertandingan Video Kreatif 'PKNS Di Sisimu' yang saya pernah kongsikan di sini?

Ternganga mulut saya bila melihat setakat blog ini ditulis,  ini baru 5 orang yang menghantar penyertaan.
Ini bermakna peluang untuk menang masih sangat besar.
Hadiah tempat pertamanya wang RM 10,000 tu...
Hadiah keseluruhan pula bernilai RM 25,000. wowww

Aihhh.. takkan nak biarkan je kan....
ini tidak boleh jadi...

So, kawan-kawan, jangan buang masa.
Rakamkan satu video pendek kurang 2 minit dan sertai pertandingan ini.

Untung-untung menang RM 10,000, boleh la guna untuk deposit rumah anda seterusnya
;)

Kalau nak tengok video-video yang dah pun dihantar oleh peserta, boleh cari 'PKS Di sisimu' di youtube.

untuk makluman lanjut mengenai pertandingan video ini, boleh klik 'play' pada video di bawah.


Share:

1 ulasan:

sitiezahim berkata...

u tah hantar ke? hehehe

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Highlight

Pengeluaran RM500 KWSP sempena serangan Covid 19. Apa kesannya?

Masih lagi dalam Arahan Kawalan Pergerakan. Semalam Perdana Menteri kita membuat pengumuman, rakyat Malaysia boleh keluarkan wang dari aka...

Popular Posts

Translate Blog

Blog Archive

Arkib Blog