Kita dah ada SATU dewan. yeayy

Saya sangat terharu dan gembira apabila semalam menerima satu panggilan telefon dari coach pelaburan hartanah terhebat dan tertinggi di Malaysia iaitu Tuanbri.


Beliau sedia menaja Dewan Satu Solution untuk dijadikan tempat seminar Lend a Helping Hand nanti.
alhamdulillah... syukur kepada Allah dan terima kasih kepada Tuanbri atas tajaan ini.

Setakat ini sudah ada 15 orang peserta yang membuat pendaftaran. 14 lelaki dan seorang perempuan.
alamak.. mana perempuan yang lain ni?

Saya dah pun menghantar email kepada mereka yang mendaftar dan memberi butiran pembayaran yuran.
Jadi, kawan-kawan semak email masing-masing ya!

Pendaftaran masih dibuka kerana mengikut penerangan Tuanbri, dewannya boleh memuatkan sehingga 40 orang peserta dalam satu masa.
Manalah tau kan.. sempena aidil adha ni memang ramai orang berminat untuk berkorban sedikit wang untuk kebajikan.

Untuk mendaftar, isi sahaja borang pendaftaran di bawah ini




Sementara itu, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua pembaca blog ini.
Semoga Aidil Adha ini memberi seribu rahmat buat semua.

Semoga ibadah korban yang kita lakukan akan diterima Allah dan diberkati seterusnya kehidupan kita sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah serta dimurahkan rezeki berganda-ganda lagi.

Amin...
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog