Legally Blonde, class of 2012!

ogos 2002, konvokesyen Universiti Teknologi Petronas
pertama kali menerima ijazah pertama
Bachelor of Technology (Hons) Information Technology

hampir sepuluh tahun kemudian

14 mei 2012 nanti, konvokesyen Universiti Teknologi MARA
ijazah kedua dalam hidup saya
Bachelor of Legal Studies (Hons)

alhamdulillah..
segala blur, tak tahu nak jawab, keliru dah dirasai semasa seorang budak IT belajar undang-undnag
ala-ala macam Elle Woods dalam filem legally blonde lah!

walaupun belum layak menjadi peguam yang beramal, tapi separuh perjalanan saya dah selesai
so, kita hepi hepi dulu!!!
yeayyyyyy

kepada rakan study saya yang sama2 akan konvo nanti, mayah
WE DID IT!

kepada rakan study anim, mazni, che mak, huda
terima kasih tak terhingga pada kalian
jasa kalian akan saya bawa sampai mati
ilmu yang kalian kongsikan dan nota-nota exam penuh awan larat tu akan menjadi saksi di padang masyhar nanti betapa kalian telah membantu aku dan mayah dan sesama kita semua
insya allah, nnt aku dan mayah lak bawak banner dan bunga sambut korang keluar dewan konvo ye.. next sem je.. insya Allah...
(ok, tetiba sedih lak rasa ni....)

kepada kawan2 lain: rozia, noreane, nurria, yusinar, hidayah, melor, maz, abg alier, shahril, bro razeef, en hamzah, en muhammad tarap, zai, kak fai
dan ramai lagi kawan yang tidak dapat saya tuliskan satu persatu nama anda di sini
terima kasih banyak2 yang tak tehingga
terutama kepada noreane yang sangat tak kedekut berkongsi info dan jawapan. heheheh

CONGRATULATIONS CLASS OF 2012, WE DID IT!
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog