dia rosak lagi

aduhh.. buat kali ketiga, handphone sony ericsson saya rosak lagi.
handphone tak pintar ni memang dah dua kali rosak ribbon di dalamnya sebab jenis slide
tak salah dia.. handphone ni memang dah ke titisan power terakhir dah
sampai siap letak sellotape lagi bila speaker dia tercabut
hehehe



saya pula di alor gajah ni, ada mesyuarat sampai esok
alamak... lambatnya lagi boleh ke kedai handphone untuk baiki ribon tu
perlu juga baiki sebab sekarang ni nak on pun tak dapat sebab klik kat control keypad dia takde perasaan
dalam handphone tu ada banyak nombor telefon yang saya perlu retrieve


nak tanya kawan-kawan
ada cadangan tak telefon baru yang kurang rm 700 tapi boleh berfungsi sebagai mp3 player, radio, call, sms, mms, skrin warna, sound best dan gempak dan juga lasak?
android adalah satu bonus tapi tak wajib
lagi murah lagi bagus.
hehehe


Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog