peluang peluang peluang

hari ini Majalah Niaga  telah menerbitkan edisinya yang ke 20
Edisi ni sangat menarik kerana menampilkan temuramah dengan Pengarah Urusan Les Copaque iaitu syarikat yang menerbitkan Upin dan Ipin
Beliau adalah Tuan Haji Burhanuddin.
Ketahui perjalanan beliau dari seorang pegawai Petronas ke pengarah urusan syarikat penyenggaraan pelantar minyak dan akhirnya membuka syarikat animasi yanag begitu ternama di Malaysia dan di luar negara.


Selain itu ada banyak lagi artikel menarik antaranya Ibu Mertuaku Remake, 5 perkara wajib untuk anda menjadi lebih kaya, 6 kebaikan kerja keras dan bisnes part-time dan  banyak lagi
yang paling best adalah di muka surat 29 .. hehehehe
artikel saya bertajuk Pelaburan Hartanah 2012: Mendung atau Sinar pun ada..

Kawan-kawan kena muat turun edisi ini cepat sebab team majalah niaga sedang mengkaji kemungkinan untuk tutup muat turun percuma ini atau untuk mengenakan bayaran jika kuota muat turun percuma telah mencecah 3,000.

Jadi baik cepat bertindak rebut peluang ini sebab ilmu-ilmu yg dikongsi di dalamnya boleh membantu dan memberi inspirasi kepada anda untuk berjaya.

Oh ya sementara tu nak maklumkan Kursus Taiko Rumah Lelong Dalam Masa 1 Hari masih ada lagi 5 tempat kosong untuk yang berminat
tarikh kursus adalah 1 April iaitu ahad, jam 9.00 pagi - 5.00 petang.
yuran kursus adalah RM 258 untuk seorang atau RM 228 jika mendaftar berkumpulan.

Tapi berita syok kepada mereka yang dah isi borang pendaftaran sebelum atau pada 18 mac tapi belum buat bayaran
kami gembira untuk lanjutkan lagi tempoh yuran istimewa early bird iaitu rm228 seorang atau rm 209 berkumpulan jika anda membuat bayaran hingga jam 9.00 pagi esok.
yup, tawaran khas ini utk yang dah isi borang je ya... dan hingga jam 9.00 pagi esok sahaja.


Blogger Siti Farazila akan kongsikan tips dan teknik pelaburan rumah lelong
dan   puan peguam Nurul Muhaniza akan ada sesi bersama peguam juga untuk memberi penerangan isu-isu berkaitan perundangan yang timbul semasa membeli atau menguruskan rumah lelong.

Tempat terhad, peluang terhad. ada 5 lagi kerusi dan meja kosong.

Jom daftar dengan mengisi borang di bawah.

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog