Baju kurung untuk raya

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

peluang peluang peluang

19 Mac 2012

hari ini Majalah Niaga  telah menerbitkan edisinya yang ke 20
Edisi ni sangat menarik kerana menampilkan temuramah dengan Pengarah Urusan Les Copaque iaitu syarikat yang menerbitkan Upin dan Ipin
Beliau adalah Tuan Haji Burhanuddin.
Ketahui perjalanan beliau dari seorang pegawai Petronas ke pengarah urusan syarikat penyenggaraan pelantar minyak dan akhirnya membuka syarikat animasi yanag begitu ternama di Malaysia dan di luar negara.


Selain itu ada banyak lagi artikel menarik antaranya Ibu Mertuaku Remake, 5 perkara wajib untuk anda menjadi lebih kaya, 6 kebaikan kerja keras dan bisnes part-time dan  banyak lagi
yang paling best adalah di muka surat 29 .. hehehehe
artikel saya bertajuk Pelaburan Hartanah 2012: Mendung atau Sinar pun ada..

Kawan-kawan kena muat turun edisi ini cepat sebab team majalah niaga sedang mengkaji kemungkinan untuk tutup muat turun percuma ini atau untuk mengenakan bayaran jika kuota muat turun percuma telah mencecah 3,000.

Jadi baik cepat bertindak rebut peluang ini sebab ilmu-ilmu yg dikongsi di dalamnya boleh membantu dan memberi inspirasi kepada anda untuk berjaya.

Oh ya sementara tu nak maklumkan Kursus Taiko Rumah Lelong Dalam Masa 1 Hari masih ada lagi 5 tempat kosong untuk yang berminat
tarikh kursus adalah 1 April iaitu ahad, jam 9.00 pagi - 5.00 petang.
yuran kursus adalah RM 258 untuk seorang atau RM 228 jika mendaftar berkumpulan.

Tapi berita syok kepada mereka yang dah isi borang pendaftaran sebelum atau pada 18 mac tapi belum buat bayaran
kami gembira untuk lanjutkan lagi tempoh yuran istimewa early bird iaitu rm228 seorang atau rm 209 berkumpulan jika anda membuat bayaran hingga jam 9.00 pagi esok.
yup, tawaran khas ini utk yang dah isi borang je ya... dan hingga jam 9.00 pagi esok sahaja.


Blogger Siti Farazila akan kongsikan tips dan teknik pelaburan rumah lelong
dan   puan peguam Nurul Muhaniza akan ada sesi bersama peguam juga untuk memberi penerangan isu-isu berkaitan perundangan yang timbul semasa membeli atau menguruskan rumah lelong.

Tempat terhad, peluang terhad. ada 5 lagi kerusi dan meja kosong.

Jom daftar dengan mengisi borang di bawah.

3 ulasan:

sitiezahim 20 Mac 2012 6:12 PTG  

rasanye majalah niaga ni lagi bertambah readers sbb penulis artikelnya sesama peromot kat blog hehehe :)

rohaniah noor 22 Mac 2012 9:05 PG  

haah... diorg ada ramai penulis bebas yang menyumbang artikel. setiap penulis mempromosikan majalah niaga. mmg laju lah trafik masuk.ini lah namanya win-win situation

aubout vita 15 Oktober 2012 10:50 PTG  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Catat Ulasan

Ada komen atau pendapat? mari kongsikan...

Calculator

the blogger

Foto Saya

she is a property blogger, a property investor and a property investment coach. She got a degree in IT from UTP and degree of legal studies from UiTM. Her aims are to be a self-made millionaire, open her own legal firm, achieve financial freedom, help those abused or unfortunate women and child and to love all creatures in this world, especially cute cats and greeny turtles.

Credits

The photo in the banner is provided by FreeDigitalPhotos.net

Copyright

Copyright © Propertywaltz.com. All rights reserved

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP