Baju kurung untuk raya

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

countdown.. esok, lusa, tulat

29 Mac 2012

Hari ni khamis
esok jumaat
lepas tu sabtu
lepas tu ahad.
Taraaaa!!! Kursus Taiko Rumah Lelong Dalam Masa 1 Hari akan berlangsung pada hari ahad itulah

ini bermakna lagi 3 hari untuk kursus ini berjalan.

kami memang tak pandai promosi gempak-gempak
tak pandai nak cakap riak-riak
tak pandai nak tunjuk nilai rumah kami style berlagak

tapi setiap kali kami buat event, kami akan usahakan supaya ia satu event yang menarik
kami akan pastikan ia penuh interaktif
kami akan pastikan suasana belajar menggembirakan dan santai

Agen lelong dan pakar pelaburan lelong, Siti Farazila sudah bersedia
Puan Nurul, peguam kami juga telah bersedia

tahniah kepada semua peserta yang akan hadir.
saya maklumkan semula
kita akan bermula pada jam 9.00 pagi ahad ini
International Youth Center berada bertentangan dengan HUKM
jadi harap anda tak sesat dan akan tiba tepat pada masa
dalam hari ini saya akan emel kepada anda semua peta dan apa yang perlu anda bawa ke sesi ini nanti ya!



antara kandungan kit yang akan kami edarkan nanti



bila siti farazila dan puan nurul dah dapat mic, mungkinkah jadi macamni?

5 ulasan:

sitiezahim 29 Mac 2012 4:34 PTG  

hahahah kalau u yg pegang mic, mesti jadi cam kucing tuh kan hahahaha :P

rohaniah noor 29 Mac 2012 4:53 PTG  

hahahaha.. diam-diam sudah laa.. hahaha

Derok 29 Mac 2012 9:02 PTG  

salam,

saya masih tidak menerima email berkaitan, hanya email subscribe sahaja yang diterima

terima kasih
namasayalah@gmail.com

rohaniah noor 29 Mac 2012 10:55 PTG  

derok, check your email now.

AE, terima kasih bro...

Catat Ulasan

Ada komen atau pendapat? mari kongsikan...

Calculator

the blogger

Foto Saya

she is a property blogger, a property investor and a property investment coach. She got a degree in IT from UTP and degree of legal studies from UiTM. Her aims are to be a self-made millionaire, open her own legal firm, achieve financial freedom, help those abused or unfortunate women and child and to love all creatures in this world, especially cute cats and greeny turtles.

Credits

The photo in the banner is provided by FreeDigitalPhotos.net

Copyright

Copyright © Propertywaltz.com. All rights reserved

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP