saya memang tak glemer tapi...



Saya nak bagitau saya dah ada public page FB sendiri
ada kat tepi ni, yang boleh klik LIKE tu
jemput la pembaca blog semua klik LIKE

bukan apa.. saya menerima add friend dari org yg saya tak kenal setiap hari
maksud saya tak kenal ni adalah mmg tak pernah bercakap, tak pernah jumpa, sama ada di dunia nyata atau dunia FB / emel

jadi saya berhati-hati nak accept friend orang yang saya tak biasa
sebab FB tu mmg FB peribadi saya

saya kongsikan pendapat saya pasal politik
saya kongsikan status saya tengah makan apa
saya share gambar atau artikel orang lain

oh, sangat tak berkaitan dengan property tau FB peribadi saya tu...
lawak saya dengan adik beradik dan kawan2 peribadi saya sangat drama
lagi poyo saya share lagu hindustan!

sedangkan kawan2 semua add saya sebab nak tahu pasal property kan

ha... jadi kalau betul ikhlas nak berhubung dengan saya melalui FB, apa kata klik LIKE kat page2 sebelah tu
dan juga jom join group Property N Co kami di FB..
lagi syok sebab ada ramai kawan2 otai property kat sana
boleh kita berkomunikasi dan bercerita

Saya mmg tak glemer mcm Azizi Ali, Milan Doshi, Abangensem atau mana2 artis..
memang tak layak pun nak buat Public Profile
Tapi harap kawan2 faham..

kepada kawan2 yang dah klik LIKE yang 58 orang tu, terima kasih banyak2
terharu pulak...
:)

3