kepala saya dah nak tepu

minggu lepas dan minggu ni aktiviti update blog akan berlaku dgn sangat perlahan
ini kerana 24 jam sehari saya terpaksa saya allocate utk komitmen lain yg sangat mendesak dulu
15/12/2011 - hantar assignment dan test utk satu subjek yg susah giler
16/12/2011 - submit final project
17/12/2011 - sesi charity talk kami lend a helping hand.. wuhooo

untuk lend a helping hand, alhamdulillah so far dah ada 16 orang mendaftar.
terima kasih banyak2...
masih ada lagi yg dah mendaftar tp belum buat bayaran.. so saya harap dapat terima bayaran yuran sumbangan itu segera

ahad lepas wpun saya kalut siapkan final project, saya allocate juga masa utk meeting dgn kawan2 organiser
hm.. busy sgt ke belajar?
susah nak terangkan kalau dier tak mengalaminya sdr.. bekerja sambil belajar..
inikan pulak bekerja, belajar, blogging dan projek2 sambilan
masa2 kecederaan bila ada dateline begini mmg menyesakkan
hinggakan waktu tidur dicatu..
waktu menonton movie di wayang kosong walaupun filem2 idaman ditayangkan
waktu mengayat jejaka pujaan hati? lagi takde..
(huhuhu.. sepanjang 4 tahun setengah ini, ramailah kawan2 perempuan yg ada masa pegi dating dah berkahwin
dan lelaki pujaan hati pun dah kawen sebab ramai lagi perempuan ada masa dating dgn mereka... huhuhu)


so sejak minggu lepas hidup saya kurang menentu disebabkan datelina-dateline inilah
ke mana saja pergi pasti bawa notebook bersama supaya sekurag2nya dpt lah sambil2 taip sesuatu utk siapkan dateline ni


Semoga Allah memberi hati yang terang kepada saya dan kita semua


2