wiken saya pack

wiken saya sungguh pack sampai saya tak sempat update blog
saya sibuk siapkan website propertynco.com
tapi belum siap jugak
saya siapkan banner projek property talk for charity kami
dan akhirnya banner dah siap!
saya ada muet
tapi soalan muet sangat susah!
saya letih sangat lepas muet dan nak rehat tgk filem komedi romantik
tapi saya tertido dan tv tgk saya
saya tengok teater badai semalam
dan saya terpukau dengan kekacakan aaron aziz
saya nak tido lepas balik tengok teater
tapi adik saya mintak saya ajar dia programming sampai kul 3 pagi
saya ada kelas ganti pagi2 ahad
tapi saya pegi kelas pakai kebaya dan keluar kelas awal
saya kena hadir kenduri kawen abang member saya
dan saya jadi rombongan pihak lelaki dan kena pakai kebaya siap2 ke kelas sebelum bertolak
saya nak update blog dengan beberapa cerita yg lebih menarik
tapi last2 cerita merapu ni yang saya taip

saya rasa wiken saya sangat bukan waktu berehat....


Tempat peperiksaan muet saya


banner Lend a Helping Hand yang dah siap
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog