senibina rumah di Jerman


Sesuatu negara tu biasanya ada style rekabentuk dan sebinina bangunan mereka sendiri kan..
biasanya adat, gaya hidup dan cuaca di sesebuah tempat mempunyai pengaruh yang kuat pada senibinanya.

hari ni saya nak share dengan kawan2 bagaimana kebiasaanya senibina rumah-rumah di Jerman.
sajer cuci mata di samping tambahkan pengetahuan kan...
boleh tengok di blog adik saya ini

Nota: hari ni walaupun Ahad tp jadual saya pack. huuuuu

Share:

2 ulasan:

sitiezahim berkata...

bizi mengalahkan pak menteri huhu

Rohaniah Noor berkata...

hahaha.. pak menteri bizi kat luar negara.. i cover dlam negara lah.. hahahaha

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Highlight

Pengeluaran RM500 KWSP sempena serangan Covid 19. Apa kesannya?

Masih lagi dalam Arahan Kawalan Pergerakan. Semalam Perdana Menteri kita membuat pengumuman, rakyat Malaysia boleh keluarkan wang dari aka...

Popular Posts

Translate Blog

Blog Archive

Arkib Blog