Sharing session Property & Co Oktober 2011



Sharing session Property & Co kembali lagi untuk bulan Oktober 2011.
Tarikh pada 15 dan 16 Oktober di Inetrnational Youth Center, Bandar Tun Razak.

Sama seperti sebelum ini, 3 orang blogger, Rohaniah Noor, Nicole Ong dan Siti Farazila akan berkongsi tips dan teknik dalam pelaburan hartanah.
dan oleh kerana takut peserta perempuan kami bosan, kali ni kami datangkan lagi penampilan istimewa oleh Abangensem.

Jadi, takde lah bosan sangat kan.. asyik tengok muka penceramah perempuan je.. at least ada jugak penceramah lelaki.. hehehehe

Seperti sebelum ini, seminar ini full day 2 hari.
Memang kami akan sajikan anda 2 hari yang padat dengan ilmu WAJIB yang anda perlu ada untuk memulakan atau meningkatkan pelaburan hartanah anda..
sama ada melalui projek developer / under construction, subsale atau melalui lelong.

Unutk maklumat lanjut, boleh layari

Jika anda daftar awal sebelum 25 September, ada harga istimewa untuk anda.
Harga burung awal atau 'early bird'.
Siap ada harga istimewa untuk group booking lagi.. jika anda tempat kerusi anda (book your seat) 2 orang sekaligus.

Secara peribadi, rasanya ni adalah sesi terakhir utk tahun ni bagi sharing session ini.
Tahun depan kami akan tengok semula lah macamana.
Mungkin kami buat cara yang sama lagi ke.. atau kami rombak modul ke.. atau tak buat2 dah ke..
Akan dibincangkan kemudian.

Jadi, mana yang belum sertai program ini, apa kata hadirkan diri
Insya allah dari segi popular, memang lah penceramah ni tak sepopular Azizi Ali atau Renesial Leong
Tapi dari segi kandungan dibandingkan dengan harga, kami boleh kata kami tawarkan yang terbaik untuk anda.

Jadi, apa lagi? jumpa di sana...

2