Property & Co sharing session batch julai 2011



alhamdulillah... sharing session property & co sesi julai 2011 telah selamat dan berjaya dijalankan.
sabtu 30 julai sampai ahad 31 julai 2011
tempat di first business inn, kuala lumpur.

ada 22 peserta semuanya.. semuanya muda-muda dan majoriti adalah lebih muda dari saya.
wahh,.. bagus nya kan anak muda kita sekarang.
muda-muda dah celik dgn pelaburan.
ramai juga yang dah pun membeli rumah sekurang-kurangnya satu. hebat!
saya percaya jika mereka terus komited begini, mereka akan berjaya, jauh lebih berjaya dari kami.
kami hanya berkongsi ilmu dan tips..
berkaitan strategi pelaburan, pemilihan hartanah, berkaitan tenant management, berkaitan tips lulus pinjaman, berkaitan pelaburan rumah lelong dan macam-macam lagi..
tapi semua ilmu itu tidak akan dapat dimanfaatkan jika tidak dipraktikkan.

terima kasih saya ucapkan kepada semua peserta.
terharu saya melihat mereka sanggup habiskan masa sabtu dan ahad bersama2 kami belajar berkaitan pelaburan hartanah
lagi terharu sebab ada yang datang dari pulau pinang, johor bahru dan miri, sarawak.
wahhhh....terima kasih!
ada juga yang datang tu kawan lama saya.. wah.. terharu saya..
tapi saya dapati mereka semua ni memang bersemangat dan bercita-cita tinggi.
satu penghargaan saya dapat berjumpa dengan mereka.

alhamdulillah.. walaupun terpaksa ditunda akibat pertembungan dari tarikh bersih 2.0, mereka tetap sudi datang.



kali ni pertandingan team terbaik masih diteruskan.

terima kasih kepada Abang Ensem sudi datang berkongsi rahsia-rahsia beliau di dalam pelaburan hartanahnya..
memang beruntung sangat kami dan semua peserta
lagi beruntung sebab boleh jemput AE untuk bagi hadiah kepada kumpulan yang menang sebagai kumpulan terbaik.
so boleh la kami semua relaks sket dan ambil gambar je.. hehehehe
AE yang nakal dalam penulisan rupanya seorang jejaka yang pemalu dan sopan.. hm...
jangan tak sangka... hehehe....

selepas sesi ini ditunda, memang ada 8 orang tak dapat datang
tapi jangan risau, anda semua boleh datang pada sesi berikutnya pada 15 dan 16 oktober nanti.
tanda pada kalendar awal2 ya..!

marilah kita tengok antara gambar-gambar semasa sesi ini :)









6