Hari ni raya wehhhh

Selamat hari raya semua...
Hari ini hari raya raya aidilfitri... yeayyyyyyyyyyyyy

saya baru siap angkat ketupat sorang2 dari atas periuk.
start rebus pukul 9.30 mlm td.. terlewat rebus sebab ghalit buat benda lain...

raya kali ni kurang syok sebab dua orang adik takde...
tapi macamana pun harapkan mereka pun enjoy pengalaman beraya di perantauan...

hepi hepi di hari raya..






Share:

2 ulasan:

sitiezahim berkata...

huhu terpaksa buat2 enjoy aje..sebenanyer tak lebih dr makan-makan biasa tp sbb open house raya, kene la tune kepala sendiri..hik hik hik

Rohaniah Noor berkata...

huhuhu.. siannya.. takper takper.. nnt dah balik mesian silalah jd ketuan jawatankuasa memasak ye,.. heheheh
lepas geram memasak kat luar negara kan.. memasak lah kat rumah sdr pulak.

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Highlight

Pengeluaran RM500 KWSP sempena serangan Covid 19. Apa kesannya?

Masih lagi dalam Arahan Kawalan Pergerakan. Semalam Perdana Menteri kita membuat pengumuman, rakyat Malaysia boleh keluarkan wang dari aka...

Popular Posts

Translate Blog

Blog Archive

Arkib Blog