Domain 4 @Neocyber


Sebagaimana yang dah diceritakan, Jumaat lepas saya ke pejabat jualan Neocyber.

Saya difahamkan Domain 3 masih ada 5 unit lagi. selebihnya sold out.

Untuk Domain 4, masih ada diskaun dan cash upon vacant posession, bergantung pada unit.



Ada beberapa jenis.

yang 549 sqft - studio unit
- harga paling rendah yang ada adalah rm250k
- discount RM10K
- bila dapat kunci: dapat cash rm8k

yang 599sqft - 1 bedroom unit
- harga paling rendah yang ada adalah rm270k
- discount RM10K
- bila dapat kunci: dapat cash rm8k

yang 554 sqft - duplex unit
- harga paling rendah yang ada adalah rm270k
- tak ada discount sebab unit ni hot dan sangat terhad. wowww

yang 753 sqft - 2 bedroom unit
- harga paling rendah yang ada adalah rm308,500
- discount RM3K

hm.. kalau nak dibandingkan, dah tentu pembeli Domain paling untung dari segi harga sebab paling murah masa beli.
Selepas tu harga start naik.. masa Domain 2, ke Domain 3 dan sekarang ni Domain 4.
cuma yg istimewanya Domain 4 ni adalah kembalinya unit Duplex yang sebelum ni hanya ada opada Domain sahaja.. itu pun tak banyak unit.

Ada banyak juga projek baru di Cyberjaya sekarang.
Mungkin sebab tgk potensi dan kejayaan apartment dan kondo yang sedia ada sekarang di sana menyebabkan developer bersemangat.

Apa pun jika berminat nak tahu lebih lanjut atau nak melawat show office, boleh contact sales Laketown sama ada Kenny 0126694319, Faizal 0122484995 atau Hendra 0133954102.

Oh ya, developer projek ni namanya Laketown Sdb Bhd, anak syarikat penuh EMKAY, bukan MK Land.

laman web projek ni http://www.neocyber.com.my/

Last, saje nak share lagu baru dari Melly. Yuk Kita jadian.
Lagu ni best, catchy dan video clip dia kelakar.

Moga-moga pelaburan hartanah kita semua menjadi. hehehehe

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog