Domain 2 dah nak siap..



Tadi saya ke pejabat Laketown.
collect 2 cek buyer get buyer comission.
untuk Domain 3, en shahir dan kak jue.
alhamdulillah.. duit raya utk kami bertiga.

untuk buyer domain 3 yang lain, saya dah minta tolong kenny claim dan follow up.

untuk domain 2, ada 2 buyer lagi belum dapat cek.
wennie punya kenny dah claim bulan 4, tapi finance masih belum keluarkan cek.
entah la apa masalah diorg ni.
utk khairul, ada isu sikit, harap boleh selesaikan isu ni.

kalau ada yang berminat nak beli Domain 3, masih ada 5 unit available.
Domain 4 pun masih ada.
boleh letak nama saya as buyer get buyer.
comission kita share 50-50.
bgtau salesman tu masa booking beli guna nama saya as buyer get buyer ye.
then emel saya bgtau utk saya follow up dan utk saya rekod.

next entry saya cerita lagi pasal Domain 4

oh ye, nampak Domain 2 luarannya dah siap.
hm.. cantik.. tak lama lagi boleh lah dapat kunci kan..
tahniah pada kawan2 buyer Domain 2
:)



Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog