Domain 2 dah nak siap..



Tadi saya ke pejabat Laketown.
collect 2 cek buyer get buyer comission.
untuk Domain 3, en shahir dan kak jue.
alhamdulillah.. duit raya utk kami bertiga.

untuk buyer domain 3 yang lain, saya dah minta tolong kenny claim dan follow up.

untuk domain 2, ada 2 buyer lagi belum dapat cek.
wennie punya kenny dah claim bulan 4, tapi finance masih belum keluarkan cek.
entah la apa masalah diorg ni.
utk khairul, ada isu sikit, harap boleh selesaikan isu ni.

kalau ada yang berminat nak beli Domain 3, masih ada 5 unit available.
Domain 4 pun masih ada.
boleh letak nama saya as buyer get buyer.
comission kita share 50-50.
bgtau salesman tu masa booking beli guna nama saya as buyer get buyer ye.
then emel saya bgtau utk saya follow up dan utk saya rekod.

next entry saya cerita lagi pasal Domain 4

oh ye, nampak Domain 2 luarannya dah siap.
hm.. cantik.. tak lama lagi boleh lah dapat kunci kan..
tahniah pada kawan2 buyer Domain 2
:)



8